Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zaterdag 25 oktober 2014

Dijsselbloem was zo blij: onze economie was groter dan gedacht, die blijdschap is nu omgeslagen in suffe verbazing...... ha! ha! ha! ha!

De enorm disfunctionerende PvdA flop Dijsselbloem, was eerder dit jaar blij verrast, dat onze economie, door nieuwe berekeningen, groter bleek te zijn dan gedacht. Gisteren werd deze blijdschap omgedraaid in grote verbazing bij de neoliberale kwezel. Waarom dan, hoor ik u wanhopig schreeuwen, terwijl u een pan met soep door uw woonkamer keilt. Welnu, de EU was net zo blij als Dijsselbloem met die vergroting van onze economie en stelde daarom dat we bijna 700 miljoen euro terug moeten betalen..... ha! ha! ha! ha! ha! ha! De 'uiterst deskundige' Dijsselbloem, die godbetert minister van Financiën mag spelen en daarnaast voorzitter is van de Eurogroep, begrijpt niet waarom wij terug moeten betalen, terwijl dit zo simpel is als de optelsom '1 + 1'.
Ach ja, als u nog een hoge pet op had van Dijsselbloem, moet u wel ziende blind zijn geweest, zie alle records die Rutte 2 heeft geslagen, negatieve records op gebied van werkloosheid, armoede, faillissementen, huisuitzettingen en suïcides wel te verstaan......

Geen opmerkingen:

Een reactie posten