Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

dinsdag 21 oktober 2014

Kaart Boomerang: god is goed......

Een groot stel hypocrieten, die in hun bioscoop, of bar de grootste troep aan de mens brengen, viel vorige week (geheel hypocriet) over een foto van Boomerang. Daarop is een getekende, gemaskerde psychopaat te zien, die op het punt staat een onthoofding uit te voeren, afgebeeld op de tekst: 'God is goed'. Ongelofelijk, daarom speciaal voor u, deze kaart nog even op dit blog, wedden dat de directeur van Boomerang daar geen bezwaar tegen heeft?!!



Natuurlijk vinden de vertegenwoordigers van de rechtse media het belachelijk, dat deze kaart wordt geweerd, maar dat vinden deze ultrarechtse onderknuppels alleen, omdat hier, wat de afbeelding betreft, duidelijk wordt verwezen naar het geweld dat IS (= ISIS) uitoefent.... Terwijl het de bedoeling van de makers is, om te wijzen op alle geweld, dat in de loop van de tijd uit naam van religies is uitgeoefend, vandaar ook het woord 'god' i.p.v. 'allah'. Men had ook een kaart met de wolf in schaapskleren, Paus Bergoglio, kunnen gebruiken, waar deze tot de knieën in het bloed staat, vanwege het verbod van de katholieke kerk, om anticonceptie te gebruiken, een verbod dat intussen aan ontelbaar veel mensen in ontwikkelingslanden het leven heeft gekost, door de seksueel overdraagbare virusziekte hiv-aids.......

Voor de goede orde nog even dit: religies zijn verzonnen kwaadaardige sprookjes, die bovendien de gelovigen besodemieteren met de belofte dat er leven na de dood is. Waarmee ook de onderdrukte massa's in bedwang worden gehouden, zo van: "Ja het leven is kloten voor jou, maar straks heb je een des te betere plaats in de hemel....." ha! ha! ha! ha! ha!

Waar kan je die kaarten eigenlijk bestellen?

2 opmerkingen:

  1. Voor 100% mee eens (alhoewel je er ook niet mee zou zitten als het 99% was).

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Geachte Anoniem,

    dank voor uw reactie. U heeft 't helemaal bij 't rechte eind!
    Met vriendelijke groet,

    BeantwoordenVerwijderen