Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

woensdag 22 oktober 2014

Oekraïne bombardeerde Donetsk met clusterbommen......

Human Rights Watch beschuldigde gisteren de junta van Porosjenko, de dikke, corrupte, geldgraaiende fascistenlikker, van het gebruik van clusterbommen, bij het bombarderen van Donetsk.......... Het gebruik van clusterbommen is (zeker in stedelijk gebied) een oorlogsmisdaad!!!

Hoeveel bewijzen heeft het westen nog nodig, voordat men doorheeft dat de junta in Kiev, een door door neonazi's gecontroleerde, corrupte misdadigersbende is? Een junta die ook telkens weer het onderzoek in het rampgebied, waar vlucht MH17 neerstortte frustreert, door zich niet aan wapenstilstanden te houden, of deze zelfs weigert in te stellen..... Dat de Duitse geheime dienst (BND) nu komt met zogenaamde bewijzen, die u en ik niet mogen zien, is wel het bewijs, dat men ten einde raad is, en voordat Porosjenko nog meer schoftenstreken uithaalt en helemaal niet meer geloofwaardig is, schuift deze geheime dienst de schuld in de schoenen van de zogenaamde separatisten, maar nu met een buk raket van het Oekraïense leger, die deze buit zouden hebben gemaakt op dat leger...... ha! ha! ha! ha! ha! ha! Eerder was het verhaal dat de separatisten, met een van de Russen gekregen raket, het vliegtuig neerhaalden, waar men ook al zogenaamd alle bewijzen voor had. De zwarte doos van vlucht MH17 zou duidelijkheid geven, maar ook daar hoor je niets meer over, de inhoud wordt simpelweg niet vrijgegeven. Datzelfde geldt ook voor de radarbeelden die Kiev heeft en de gegevens van de Oekraïense luchtverkeersleiding, die beiden niet worden vrijgegeven door de junta in Kiev. Waar ook geen mens meer over spreekt, zijn de Buk-raketten, die de Oekraïense junta in dit gebied had gestationeerd, terwijl de 'separatisten' niet eens beschikten en beschikken over vliegtuigen..... Hoe gek moet je zijn, om dit onzin bericht van de Duitse geheime dienst nog te geloven, jezus christus!!!!!

Alles met dank aan de VS, dat voor 4 miljard dollar (en adviezen) de opstand en de staatsgreep in Oekraïne kocht..............

Voor meer berichten over vlucht MH17, klik op het label 'vliegramp', onder dit bericht. Dat geldt ook voor clusterbommen, klik dan op het label 'clustermunitie'.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten