Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

vrijdag 31 oktober 2014

Joost van Egmond: Hongarije 'zou volgens critici de persvrijheid hebben aangetast.....'

Joost van Egmond, correspondent (J.v.E.: "correspondent zijn is inhoudelijk de mooiste vorm van journalistiek"), vertelde afgelopen woensdag op Radio1 (rond 8.10 u.) over het smerige plan van de Hongaarse corrupte fascist en dictator Orbán (met zijn partij Fidesz gelieerd aan het CDA in de EU) om het internet te gaan belasten. Een 'mooi' verhaal van van Egmond, maar helaas pindakaas, deze fascist heeft zijn land zo ver uitgezogen, dat hij van gekkigheid niet meer weet, waar hij het geld moet halen, dat heeft men in de EU en in de VS nog niet door..... Natuurlijk gelul, dat hebben ze wel, maar eigenlijk is men gewoon blij met dit corrupte varken (met excuus aan de varkens, die vergeleken bij Orbán edele dieren zijn). Intussen zijn de rapen gaar in Hongarije en trekken er meer mensen de straat op, dan in jaren is gezien, althans door tegenstanders van deze superschoft.

Tijdens het gesprek dat van Egmond met de presentator voerde, vertelde hij over de protesten in Hongarije van een paar jaar geleden, tegen het inperken van de persvrijheid door schoft Orbán en toen kwam het: 'althans dat beweren critici van Orbán.......' Godverdomme, als van Egmond zijn journalistieke werk had gedaan, had hij geweten, dat dit daadwerkelijk zo is, en dat de EU op een kleine opmerking na, het aan zich voorbij liet gaan...... Is dat een journalist? Jezus het gaat nog al om niets, zeker wat betreft de journalistiek, wat een lamlul!!!!!

Vandaag trok Orbán zijn voorstel voorlopig in, met de mededeling dat hij geen communist is, die niet luistert naar zijn volk......... ha! h! ha! ha! ha! Hoe durft deze autocratische schoft dit te zeggen, het is dat er teveel mensen de straat opgingen, anders had hij zijn plan doorgevoerd. Een plan waarmee hij in feite de internetbedrijven onder druk kan zetten, negatieve kritiek op hemzelf en zijn fascistische achterban van het internet te weren, zoals hij het grootste deel van de pers geheel naar zijn hand zette... Dat deed hij o.a. door kritische kranten zulke hoge boetes op te leggen, dat ze failliet gingen...... Het ziet er gelukkig niet naar uit, dat de protesten zullen stoppen, met deze halfslachtige intrekking van zijn voorstel, want Orbán heeft al aangekondigd, daar later op terug te komen, ook al wil 'zijn volk' dat niet....... 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten