Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

woensdag 22 oktober 2014

Paul van der Lugt: het AD is een kwaliteitskrant.... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Het megasuffe mediaforum van Radio1 geeft bijna dagelijks wel het bewijs van de totale neergang die de Nederlandse media de laatste 20 jaar heeft doorgemaakt. Gistermorgen was het weer heftig mis, in dit programma: Paul van der Lugt, die bij RTV Utrecht een godsvermogen verdient, hij speelt ten slotte niet voor de kat z'n kont tv directeurtje, durfde te stellen dat het AD, kwalitatief goede journalistiek brengt...... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! 'Journalistiek', waar haalt deze hersenlekkende suflul 't lef vandaan???!!

Van der Lugt is nooit te beroerd, om even te tonen, dat hij eigenlijk een groot intellectueel is, dus opperde hij, dat 'wij' durfkapitalisten als Wegener buiten de deur moeten houden, daar die de 'kwaliteit' ernstig in gevaar dreigen te brengen, bovendien zou die partij dan teveel in handen hebben, wat de 'pluriformiteit' (dat woord noemde hij wel 10 keer, zééér interessant) niet ten goede komt...... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! 'Kwaliteit ernstig in gevaar brengen....' ha! ha! ha! ha! ha! ha! Het ging er tijdens dit onderdeel over, dat regionale omroepen samen willen werken met regionale kranten. Iets dat RTV Utrecht al eerder wilde met het AD en daar kort na de start, of zelfs voor aanvang, mee moest stoppen. Zo wilde van der Lugt en zijn lokale sufferd samen met het AD aan 'onderzoeksjournalistiek' gaan werken....... ha! ha! ha! ha! 'Onderzoeksjournalistiek' en het AD in combinatie met RTV Utrecht...... Nu is van der lugt in onderhandeling met de Persgroep (Nederland), die o.a. het AD en de Volkskrant op de markt brengt. Volgens van der Lugt doet de Persgroep aan journalistiek in hart en nieren...... ha! ha! ha! ha! ha! Alsof de Persgroep de pluriformiteit niet in gevaar brengt......

Hetzelfde geldt voor de TMG groep, daar werd met geen woord over gesproken, logisch van der Lugt houdt natuurlijk meerdere ballen in de lucht, veronderstel dat hij over een jaar of zo, ineens grof kan gaan graaien bij TMG. Nee, die Telegraaf Media Groep, dreigt in het geheel de pluriformiteit niet aan te tasten, hoe kom je erbij, overigens is de TMG de eerste commerciële uitgever, die het voor elkaar kreeg, 2 omroepen op de publieke zenders te krijgen. Met hulp van de VVD, mochten deze twee bovendien gewoon doorgaan met uitzenden, toen bleek dat ze te weinig leden hadden. Dit vanwege het zo gemiste 'rechtse geluid...' ha! ha! ha! ha! ha! Je hoort niet anders, dan 'het rechtse geluid' bij de publieke omroepen, één uitzondering is het programma Argos, waar men nog durft te schoppen tegen de gevestigde corrupte, neoliberale orde...... De bagger en propaganda op radio en tv bij de publieke omroepen, was allang op hetzelfde niveau, van deze twee nieuwe, met belastinggeld gesponsorde commerciële omroepen PowNed en WNL. Om te laten zien dat WNL niets met de Telegrof te maken heeft, is de betekenis van  WNL daar: 'Wij Nederland' i.p.v. 'Wakker Nederland', de spreuk waarmee de Telegrof hele kudden in coma geraakte sufferds en ronduit fascisten aan zich wist te binden......

Jan Tromp hing de nestor uit, zoals hij de laatste paar jaar placht te doen en was het voor een fiks deel met van der Lugt eens....... Over Wegener durfde deze slaafse oude droplul te stellen, dat deze de kranten uitmergelde, op 'Ebola-achtige' wijze............. Smakeloos!!!

Voor meer berichten over van der Lugt, klik op het label met zijn naam, onder dit bericht. Dat geldt ook voor Tromp en RTV Utrecht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten