Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

vrijdag 17 oktober 2014

René Leegte en het energieakkoord, hij doet z'n naam eer aan, als het gaat om z'n geestelijke capaciteiten.......

VVD nitwithufter Leegte stelde gisteren dat Greenpeace en VNO-NCW wel het energieakkoord tekenden, maar daar nu kritiek op hebben en dat vindt hij maar niets, zoals u zult begrijpen. Volgens Leegte is er niets veranderd sinds vorig jaar (toen het akkoord werd getekend)...... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! Nee, dat is nu net het probleem klootzak!!! Na meer dan een jaar, blijkt uit berekeningen van deskundigen, onder wie het planbureau voor de Leefomgeving en ECN, dat de doelstellingen van het energieakkoord onmogelijk gehaald kunnen worden, met het beleid, dat het kabinet daarvoor heeft voorzien..... Volgens Leegte moeten we het akkoord laten rusten en afwachten (wat de toekomst brengt)...... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! Nogmaals: dat is nu precies het probleem droplul!!!! Zeg Leegte, heb jij kinderen? Dan moet je je doodschamen, dat je geen flikker doet voor de aarde van hun toekomst!!!!

Volksoplichter Stientje van Veldhoven van D666, had gisteren weer eens behoorlijk kritiek op het meer dan lamlendige energieakkoord en het energiebeleid van Rutte 2. Waarom steunt D66 dit meer dan waardeloze afbraakkabinet, met dergelijke kritiek? Zeker als je ziet, dat D666 zich voordoet als groene partij, zou het Rutte 2 in het geheel niet moeten steunen, nog buiten het verdere waardeloze beleid van dit kutkabinet....

Een rentmeester van god's eigen 'Christen'Unie, Carla Dik had ook al volvet commentaar op het energieakkoord, hoe kan zij dan dit kabinet steunen, dat de schepping van haar god verder naar de kloten helpt???? Vragen, vragen en nog eens vragen, die de jonge gehersenspoelde christen bezighouden!

Voor meer 'prettige berichten' over Leegte, van Veldhoven en Dik, klik op het label met hun namen, onder dit bericht. Dat geldt ook voor het energieakkoord.

Zie ook: 'Ed Nijpels 'liegt' over energieakkoord'

Geen opmerkingen:

Een reactie posten