Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

vrijdag 24 oktober 2014

Van Liempt onderbreekt zelfs stotterende mensen en niet om hun zinnen aan te vullen.....

De 'scherpste en beste interviewer van Nederland', BNR's slijmkwijl Paul van Liempt, had afgelopen woensdag, vanwege Wereldstotterdag*, een aantal mensen in de studio, die stotteren. Normaal kan deze kwal, 'heel scherp' zijn gasten, uiterst irritant, al niet uit laten spreken, hij hoort zichzelf dan ook graag mekkeren, maar nu was van Liempt werkelijk tenenkrommend bezig (na 10.30 u.). Keer op keer viel hij zijn gasten in de rede, terwijl deze mensen al moeite hadden, om hun zin af te maken. Gelukkig vulde deze gepimpte zak patat, niet de zinnen van zijn gasten aan, maar als je nu nog niet weet, dat je dit niet moet doen bij mensen die stotteren, ben je echt een domme klootzak.

Een vrouw uit het gezelschap had een niet alledaagse naam en achternaam: "Daar begint het al", volgens van Liempt, die duidelijk weer geen voorwerk had gedaan en haar naam niet fatsoenlijk uit kon spreken..... Deze enorme kwal dacht zelfs leuk te kunnen zijn, met zijn voorgaande opmerking en daar de gasten maar mee lachten, maakte de flapdrol nog een paar 'ontzettend leuke' opmerkingen.... Jezus wat een enorme klootzak en wat een waardeloze interviewer en presentator, walgelijk!!!!

*  Op het internet is het een zootje, als je na wilt zoeken op welke dag Wereldstotterdag valt: de ene organisatie zegt, dat 22 oktober 2015 op een donderdag valt en anderen dat het vandaag 22 oktober zou zijn. Elk jaar valt deze dag op 22 oktober, dit jaar was dit dus afgelopen woensdag......... Tekenend is de belangstelling voor deze dag en ik moet eerlijk zeggen, dat ik wat betreft de landelijke zenders, BNR een pluim moet geven, dat zij er tenminste aandacht aan besteedden. Wel zet dit grote vraagtekens bij het grote aantal dagen per jaar, dat het wel de dag van het één of ander is, dat is niet bepaald een stimulans om nog aandacht te besteden aan deze dagen.........

Geen opmerkingen:

Een reactie posten