Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

donderdag 30 oktober 2014

Monasch keft door! Nu weer over zijn wens voor meer betaalbare huurhuizen......

Je zou toch zeggen, dat het normaal zou moeten zijn, dat er betaalbare sociale huurwoningen zijn, maar nee, dat is niet zo, volgens PvdA oplichter Monasch. Daarom wil hij zich inzetten, voor de bouw van meer betaalbare sociale huurwoningen, waarbij de regering voor die huizen geen greep mag doen, uit het door huurders gespaarde kapitaal, middels de verhuurdersbelasting...... Dat door huurders gespaarde kapitaal, had gebruikt moeten worden voor de bouw van betaalbare huurhuizen, maar mede door de PvdA, die de verzelfstandiging van de woningbouwverenigingen invoerde, werd dit gespaarde geld vrijgegeven voor speculatie, topsalarissen, megalomane projecten, veel te dure design kantoren voor die verzelfstandigde woningcorporaties, het uitgeven van tijdschriften en de bouw van veel te dure huizen......

Het is met name de PvdA die verantwoordelijk is voor de sloop van gigantische hoeveelheden, goede en vaak net gerenoveerde sociale huurwoningen. Daardoor ontstond er woningnood op de huurmarkt, dat loste de PvdA op, door de huurders met wat meer inkomen de schuld te geven van de schaarste en van hen een godsvermogen te eisen voor een huis, dat omgerekend vaak nog niet een vijfde waard is, gezien de staat en de grootte van dat huis..... Maar niet alleen dat: doordat de PvdA constant instemt met huurverhogingen, 'vallen' veel van die huizen 'over de rand' en zijn dan te duur, om nog als sociale huurwoning aangemerkt te worden....... Zo verdwijnt er 'op natuurlijke wijze' een fiks aantal woningen uit de voorraad sociale huurwoningen. Door het grondspeculantje spelen van veel (PvdA) wethouders en de één tweetjes die die wethouders spelen met de bouwmaffia, is de huizenprijs op een belachelijk hoog niveau gekomen, dat huizen aan deze kant van de grens, 1 soms zelfs 2 keer zo duur zijn, dan in onze buurlanden België en Duitsland. Al hebben de domme Nederlandse belastingvluchtelingen, de huizenprijs direct over de grens met België, al bijna op hetzelfde achterlijke prijsniveau gekregen, dan men hier betaalt, waarmee starters daar geen kans hebben om in hun dorp aan een huis te komen....

U snapt 't, Monasch was nog niet uit gekeft: volgens hem, is de verhuurdersbelasting goed tegen de sloop van huurwoningen........ ha! ha! ha! ha! Zie het voorgaande, als er één partij is, die gezorgd heeft voor de sloop van een groot aantal, goede sociale huurwoningen, is het goddomme de PvdA wel!!!
De schoft kwam op dreef en kefte in de telefoon, dat jonge starters best wat meer willen betalen voor woonruimte....... Godverdegodver! Monasch doelde op het uitkleden van jongeren door huisjesmelkers, die een godsvermogen voor een kamer durven te vragen en dat ongestraft mogen doen, met o.a. dank aan de ...... juist! PvdA!!! Alsof die jongeren naar de huisbaas stappen en vragen om een onbeschoft hoge huur....... Dus lege kantoorgebouwen ombouwen tot 'studio's' voor jongeren, lees: een hok waar je een godsvermogen voor neer mag tellen, terwijl diezelfde jongeren, als ze werk hebben, worden uitgebuit met een hongerloon, dat 'minimumjeugdloon' wordt genoemd..... Alweer mede te danken, aan het geteisem van de PvdA!!!

Monasch wil zo snel mogelijk van de puntentelling af..... Waarom dan, hoor ik u wanhopig jankend uitroepen, terwijl u een flinke drol op de eettafel draait, welnu: als je vindt dat jongeren uitgemolken mogen worden, zeg maar opgelicht met een schandalig hoge huur voor een hok, moet je natuurlijk geen puntentelling hebben, anders kunnen die jongeren zich verzetten tegen de veel te hoge huur, en dat wil je niet als sociaaldemocraat uh, neoliberaal!

Zie ook: 'Monasch hakt door, ook de handen van de huurders gaan eraf!!!'

Geen opmerkingen:

Een reactie posten