Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

dinsdag 1 maart 2016

Dekker blijft bij benoeming Bruins en daarmee bij VVD greep op media.........

De jaknikkende VVD topdrol Dekker, liet een paar dagen geleden weten, dat hij weigert actie te ondernemen, nadat hij zware kritiek kreeg op zijn benoeming van VVD leeghoofd Bruins als voorzitter in de Raad van Toezicht op de NPO......

De autistische kwezel Dekker benoemde in korte tijd drie VVD'ers op belangrijke functies bij de publieke omroep*. De hufter weet dondersgoed dat hij fout zit, daar hij eerder al beloofde, dat de minister in de toekomst geen bemoeienis zal hebben met benoemingen in het bestuur van de NPO en de regionale omroepen.......... Intussen is de macht van de VVD over de publieke omroep volkomen buiten alle proporties...... Vraagt u zich verder maar niet af, waaruit de 'deskundigheid' van deze drie bestaat, die 'deskundigheid' bestaat uit het lidmaatschap van de VVD.........

Niet alleen heeft de VVD nu oneigenlijk veel macht over de omroepen, maar Dekker gaat bovendien voorbij aan het feit, dat benoemingen als die van Bruins eenmalig mogen zijn, immers Bruins is ook al benoemd als bestuursvoorzitter bij het UWV.......... Dat maakt volgens de sufferd niet uit, daar het UWV een zelfstandig bestuursorgaan is....... ha! ha! ha! ha! ha! ha! Ja, ongelofelijk zelfstandig!!!

Scheltema, een eigengereide D66 hufter en zwaar disfunctionerend staatssecretaris in de kabinetten van Agt 1 en 2, verklaarde destijds een aantal overheidsinstanties tot 'zelfstandig bestuursorgaan'. Dit deed Scheltema met de opzet, de top van bestuursorganen te vullen met politieke vrienden van de zittende regering, zodat deze buiten direct toezicht van de Kamer kwamen te liggen en de invloed na een kabinetswisseling kon worden bestendigd...... Kortom: een uitermate smerig besluit!!

Dekker is zo'n 'intelligent bestuurder', dat hij niet eens begrijpt waarom er deining ontstaat als hij een VVD vriend uit de Haagse gemeenteraad (waar hij en Bruins dienden) benoemt...... Dit alles in een tijd, dat hij zwaar onder vuur ligt, vanwege zijn belachelijke machtsgreep binnen de publieke omroep..... Wat een enorm domme lul en hufter!!

Toevoeging na plaatsing: de VVD was de grote pleitbezorger voor het niet houden aan de regels, wat betreft de ledenaantallen van de 'publieke omroepen' WNL en PowNed, beiden uit de Telegraaf stal, waarmee in feite 2 commerciële omroepen uit de wind werden gehouden..... Over misbruik van belastinggeld gesproken.......

* Eric van der Burg, Amsterdams VVD wethouder, werd in juli 2014 door Dekker benoemd tot voorzitter van de Raad van Toezicht van omroeporganisatie NTR. Clemens Cornielje, Commissaris van de koning voor Gelderland, tevens lid van de integriteitscommissie van de VVD (ha! ha! ha! het is als de maffia die zo'n commissie voor zichzelf instelt!), werd vorig jaar door Dekker benoemd tot lid van de benoemingsadviescommissie van de NPO...... Met Cornielje op die functie, kunnen er nog meer VVD'ers de publieke omroep binnengeloodst worden........ Dat resulteerde dan ook in november 2015, na advies van deze commissie, tot de benoeming door Dekker van Bruno Bruins, oud-wethouder voor Den Haag, tot voorzitter van de Raad van Toezicht op de NPO....... Ofwel: hoe fout kan een politiek bestuurder (en zijn partij) zijn, ongelofelijk!!!

Voor meer berichten n.a.v. het voorgaande, klik op één van de labels, die u onder dit bericht kunt terugvinden, dit geldt niet voor de labels Scheltema en zelfstandig bestuursorgaan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten