Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

maandag 11 april 2016

Bruce Springsteen zegt concert in Noord-Carolina af: vanwege wet over LGBT toiletgebruik....

Afgelopen zaterdag in het BBC World Service nieuws van 2.00 u. (CET) het bericht, dat Bruce Springsteen een concert in Noord-Carolina heeft afgezegd, daar men in die staat een wet heeft aangenomen, waarin LGBT* mensen wordt gedicteerd welke toilet ze wel of niet mogen gebruiken.

Deze wet is in de Noord-Carolina aangenomen, daar in de stad Charlotte een wet werd aangenomen, die deze mensen zelf de vrijheid gaf om te kiezen voor het toilet dat bij hun identiteit past....... Het is niet verboden in Noord-Carolina om mensen te discrimineren vanwege hun seksuele geaardheid........ Met de nieuwe wet worden steden gedwongen mensen vanwege hun geaardheid te discrimineren, dit geld voor alle openbare toiletten, zelfs deels in de horeca.......

Op een paar VS universiteiten wordt zelfs gepromoot te klikken, als je weet, dat een transgender een 'fout' toilet bezoekt.........

2016 mensen, is het niet om te janken??!!!

Beste lezer, ik ben geen liefhebber van de muziek** die Springsteen maakt, als je zijn eerste twee albums hebt gehoord, weet je hoe de muziek in elkaar steekt. Maakt niet uit, alle lof voor Springsteen!!

*  LGBT, de 4 beginletters van de Engels woorden Lesbian, Gay, Bisexual  en Transgender.

** Voor 'Azijnpisser muziek', klik op het label 'recept',dat u onder dit bericht aantreft, na een paar gewone berichten vindt u > 400 muzikale recepten, met links naar YouTube (die naar ik hoop nog werken).

Zie ook: 'Boycott N.C.: LGBT haat in Noord-Carolina, een cartoon'

Klik voor meer berichten n.a.v. het voorgaande, op één van de labels, die u onder dit bericht terug kan vinden, dit geldt niet voor de labels: Noord-Carolina en LGBT.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten