Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

vrijdag 1 april 2016

Van der Steur, alweer dikke fouten en toch mag deze mislukte minister en regent blijven zitten.........

Het aantal missers dat de mislukte sierkwast van misdadigerspartij VVD, van der Steur heeft gemaakt, is allang niet meer op twee handen te tellen........ Na de aanslagen in Brussel zijn er alweer een paar bij op te tellen....... Deze ongelofelijke zakkenwasser, die zich voordoet als een regent uit het begin van de 20ste eeuw, heeft zelfs in een Kamerdebat geen antwoorden op vragen, die hij en zijn ambtenaren allang hadden moeten hebben....... Ik noem de ambtenaren, maar je kan er donder op zeggen, dat die de zaakjes wel op orde hebben, van der Steur is simpelweg te dom om e.e.a. te begrijpen en onthouden.

De lulhannes wist zelfs niet welke informatie hij gebruikte toen het ging over de waarschuwing over twee broers, die bommen lieten afgaan in Brussel...... Een waarschuwing die van der Steur op 16 maart uit de VS kreeg. Volgens van der Steur was die informatie van de FBI, in een brief aan de Kamer moest hij erkennen dat zijn informatie niet klopte en dat het hier om het inlichtingenbureau van de politie in New York (NYPD) gaat....... ha! ha! ha! ha! ha! ha! Het woord 'ezel' is hier niet eens op z'n plaats, daar de vergelijking met van der Steur, een flagrante belediging voor deze dieren zou zijn!!

U begrijpt natuurlijk wel, dat van der Steur gewoon blijft zitten, maakt 't uit, dat op Veiligheid (ha! ha!) en Justitie een mislukte koekenbakker aan het roer staat...??!!!

Hoe is 't godverdomme allemaal mogelijk??!!!

Zie ook: 'Rutte stelt dat de positie van van der Steur niet in gevaar is, na diens 'leugen' in de Kamer, dat het OM pas 1 dag voor de foto van Volkert van der Graaf op de hoogte was gesteld......'


        en: 'Van der Steur viel behoorlijk door de mand, hij had sinds zijn aantreden niet gehoord over het nemen van foto's van Volkert van der Graaf, alleen zijdelings in een andere zaak...... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!'

        en: ''Teeven bonnetjesaffaire': VVD alweer te boek als onverantwoorde boevenpartij en misdaad lobbyisten!'

        en: 'Van der Steur alweer in opspraak: hij wilde eigen blunders geheim houden........ ha! ha! ha! ha! ha!'

       en: 'Van der Steur: alweer in de fout!!'

       en: 'Van Baalen: Het is al 15 jaar gedonder op Justitie......... OEI!!!'

       en: 'Van der Steur snapt niet, dat de Kamer zich zo druk maakt over zijn blunders......... AUW!!!'

Voor meer 'moois' over van der Steur en andere berichten n.a.v. het voorgaande, klik op één van de labels, die u onder dit bericht aantreft.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten