Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

maandag 18 april 2016

Rijkswaterstaat gaat bij wegrenovaties extra wegen aanleggen....... Geld zat tenslotte......

Ongelofelijk mensen, vorige week dinsdag rond 7.45 u. was het weer zover, het ontbijt van uw Azijnpisser droop van de ramen naar beneden. Wat was er gebeurd? Was Putin heimelijk Nederland binnengedrongen en gijzelde hij de grijnzende VVD hufter Rutte? Had een nachtelijk oproer korte metten gemaakt met het grofgraaiende koningshuis? Of was Amsterdam overnacht drie meter in de bodem weggezakt?? Nee, nee, driewerf neen! Op BNR het bericht, dat Rijkswaterstaat een extra weg gaat aanleggen, om een oude weg te kunnen renoveren........ ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Jezus wat een enorme verspilling van belastinggeld en een berg extra vervuiling!! Dit alles voor een tijdwinst van om en nabij de 15 minuten....... Rijkswaterstaat is van zins dit vaker te gaan doen..... Met andere woorden: bij de asfaltmaffia zijn de kurken er weer vanaf, hun lobbyisten, zowel van buiten als binnen de politiek (z.a. Schultz van Haegen), hebben alweer een topprestatie geleverd!!

Eerst de enorme verspilling aan radiospotjes, met schijtlollige figuren, die omleidingen aankondigden, daar de automobilisten anders agressief worden en wegwerkers terroriseren, of werkzaamheden in de nacht, om de automobilist te ontzien en nu dus een complete 'noodweg......'

Wat een zootje en (nogmaals) wat een enorme verspilling mensen........ Een verspilling die ook nog eens fiks extra bijdraagt aan de al slechte luchtkwaliteit in Nederland, om over verdere schade aan het milieu maar te zwijgen.........

Voor meer berichten n.a.v. het voorgaande, klik op één van de labels, die u onder dit bericht terugvindt, dit geldt niet voor het label 'noodweg'.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten