Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

donderdag 7 april 2016

Olga Zoutendijk nieuwe voorzitter Raad van Commissarissen ABN Amro: een 'geweldige cultuuromslag...' ha! ha! ha! ha! ha!

Dat de banken geen bliksem hebben geleerd van de crisis, die zij in 2008 veroorzaakten en die nog immer voortduurt, was geen geheim. Toch wordt ik telkens weer met stomheid geslagen, als ik de volgende oprisping uit de totaal verrotte ingewanden van de financiële wereld hoor of lees.

Gisteren las ik op de Beurs.nl, dat Olga Zoutendijk is gebombardeerd tot voorzitter van de Raad van Commissarissen bij ABN Amro. Deze bankier zit al jaren in het bankwezen en is als zodanig ook aan te merken als mede hoofdverantwoordelijke voor de eerder genoemde (banken-) crisis die in 2008 begon.......

Er werd een uitermate domme afspraak met de Raad van Commissarissen gemaakt, deze raad zou voor een cultuuromslag moeten zorgen, zodat zaken die ten grondslag lagen aan de crisis die in 2008 begon, zich niet zouden herhalen........ ha! ha! ha! ha! ha! ha! Hoe kan je zoiets in jezusnaam overlaten aan de architecten van de crisis??!!!

Deze  Raad van Commissarissen was ook nog eens verantwoordelijk voor de enorme salarisverhogingen, die het zichzelf toekende, dit daar het grofgraaigeteisem de bonussen veel te laag vond......

Nu is dus één van die architecten van een enorme berg stront aangewezen als voorzitter....... Zo blijft de status quo gehandhaafd, i.p.v. een cultuuromslag en kunnen we ons zich opmaken voor de volgende grote financiële ramp.....

Intussen is bekend geworden dat Meerstadt, ex-directie NS en tot vanmorgen commissaris bij ABN Amro, betrokken is bij belastingontduiking en wordt genoemd in de Panama Papers. Deze onbeschoft rijke klootzak, vond het dus ook nog eens nodig de belasting te ontduiken en bovendien zijn eigen ABN Amro inkomen fiks op te krikken*......... Ongelofelijk!!

Klik voor meer berichten n.a.v. het voorgaande, op één van de labels, die u onder dit bericht aantreft, dit geldt niet voor het label 'O. Zoutendijk'.

* Hier stond eerder zadelen, een overblijfsel van een deels verwijderde zin, moet uiteraard opkrikken zijn en niet opzadelen. Dom, mijn excuus. (8 februari 2018)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten