Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

dinsdag 5 april 2016

Panama Papers >> Rob Jansen (BNR): "Er kan een rotte appel tussen zitten....."

Gisteren stond het nieuws o.a. in het teken van de Panama Papers (of: Mossac Fonseca Papers). De volvette BNR-economieredacteur Jansen sprak hierover op BNR (na 16.30 u.). Na wat napraten van buitenlandse en binnenlandse reacties, stelde de hufter, in gesprek met de presentator, dat er een rotte appel tussen kan zitten.......

Nee, beste lezer, hij doelde niet op het superrijke geteisem dat ondanks hun vele miljoenen, dan wel miljarden, volkomen misdadig zo min mogelijk belasting wenst te betalen, nee de rotte appel is volgens Jansen de klokkenluider die deze papieren naar buiten bracht, waarmee deze misdaden* openbaar werden gemaakt............. Deze klokkenluider verdient bij wijze van spreken een lintje! Zo'n lintje moet je in werkelijkheid uiteraard nooit accepteren, het is een suffe beloning waarmee het totaal achterhaalde koningshuis zichzelf telkens weer probeert op te poetsen en te legitimeren in de moderne tijd...... Over rotte appels gesproken!!

Ach ja, wat kan je verwachten van een inhumane neoliberale oliebol als Jansen, klokkenluiders zijn nu eenmaal heel vervelend voor bedrijven, overheidsdienaren en politici....... Dat is nu juist de doelgroep waarvan Jansen afhankelijk is!! Overigens het Huis voor Klokkenluiders, een overheidsinitiatief, is zoals te verwachten was, precies de plek waar een klokkenluider niets te zoeken heeft, daar deze als eerste voorwaarde opgelegd krijgt, de klok niet te luiden en dus niet naar buiten te treden met zware misstanden!!

Over de 'Panama Papers' gesproken: opvallend dat vooral niet westerse leiders worden genoemd, maar wat wil je als dit onderzoeksjournalisten collectief (dat de zaak naar buiten bracht) wordt gefinancierd door fondsen van o.a. hufter Soros, Rockefeller en fondsen van grote misdadige bedrijven als Kelloggs en Ford....... Later meer over deze 'onthullingen', die al jaren 'publiek geheim' waren..........

Ook opvallend dat Porosjenko, de leider va de Oekraïense junta wel genoemd wordt in de Panama Papers, men heeft blijkbaar besloten, dat deze oligarch niet te handhaven is, hoewel westerse politici weglopen met deze corrupte misdadiger...... Zo zei PvdA testikel Dijsselbloem onlangs, dat Porosjenko niet corrupt, noch oligarch is......... ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Over Oekraïne gesproken: mensen stem morgen nee tegen het associatieverdrag, praktisch elk Europees land dat zo'n verdrag tekende met de EU, maakt nu deel uit van de EU!! Bovendien zal dit de handel met Rusland (in de toekomst) ernstig schaden!!!

* Belastingontduiking en het eufemistische belasting ontwijking zijn simpelweg misdadig, wetten die dit toestaan kloppen niet en zijn wat mij betreft het bewijs dat de corruptie zelfs in wetgeving is vastgelegd als legitiem!!! (dat is overigens al heel lang zo....)

Voor meer berichten n.a.v. het voorgaande, klik op één van de labels, die u onder dit bericht terug kan vinden, dit geldt niet voor de labels Panama Papers en R. Jansen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten