Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

vrijdag 1 april 2016

Kees Verhoeven stelt dat standrechtelijke executies niet kunnen..........

D66 oplichter Kees Verhoeven kwam ik afgelopen woensdag, tijdens het zoeken naar normale nieuwsberichtgeving tegen op Radio1. De hufter stelde op dat moment dat standrechtelijke executies niet kunnen....... Wat het onderwerp was, weet ik niet, want na die uitspraak ging ik kokhalzend door naar de volgende zender.

De woorden bleven echter in m'n hoofd echoën. Daarom toch maar een flink pissige opmerking aan het adres van deze D666 hufter Verhoeven. Inderdaad Verhoeven: standrechtelijke executies kunnen niet en zijn in tijd van oorlog zelfs een ernstige oorlogsmisdaad!! Waarom Verhoeven, heb jij dan nooit de wanpresterende grijnzende VVD kleuter Rutte en de jaknikkende PvdA klootzak Koenders naar de Kamer geroepen en hen duidelijk gemaakt, dat ze als de bliksem de VS ambassadeur op het matje moeten roepen????

De VS begaat in een aantal landen, middels drones, de ene standrechtelijke executie na de andere....... Meer dan negentig procent van de slachtoffers, die daarbij vallen, zijn niet eens verdacht, me dunkt genoeg reden voor een robbertje knokken met de VS terroristen. Uiteraard dient Verhoeven ook van de 'Liberalen' in de EU (waarbij D66 is aangesloten) te eisen dat zij stappen ondernemen tegen de VS!!

U begrijpt het al: dat doet Verhoeven 'natuurlijk' niet, immers alles wat de VS wereldwijd uitvreet, krijgt de zegen van de D666 hypocrieten. D66 heeft geen commentaar op deze standrechtelijke executies, daarom kan je concluderen dat D66 deze executies prima vindt!! Kortom: D66 keurt verregaand terrorisme goed!!

Voor meer berichten n.a.v. het voorgaande, klik op één van de labels, die u onder dit bericht terug kan vinden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten