Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

donderdag 14 april 2016

Sjaak van der Tak (CDA 'burgemeester') waarschuwt voor eigenrichting.......

De enorme zakkenwasser (oh nee, daar is hij voor gezakt...), het CDA knuppellulletje, dat burgemeester van gemeente Westland mag spelen, van der Tak, waarschuwde gisteren de bandenprikker, die in zijn gemeente bezig is. Deze figuur, die Westlanders 'liefkozend' de 'slasher' noemen, heeft de afgelopen tijd van 200 Westlandse auto's de banden lek geprikt.

Gisteren stelde imbeciel van der Tak: "Het is beter dat de bandenprikker door de politie wordt gepakt, want door Westlanders wordt hij gefileerd...." Wat een enorme klootzak, hij geeft dus toe, dat hij en het politiekorps de bewoners niet in de hand hebben en niet kunnen beletten eigenrichting toe te passen en de dader van diens botten te ontdoen.....!!!!

Ongelofelijk mensen, dat zegt de burgemeester, voorheen 'beheerder' van het plaatselijke politiekorps, wat een enorme doerak! Wellicht was van der Tak weer beneveld, dat schijnt vaker voor te komen..........

Voor meer berichten n.a.v het voorgaande, klik op één van de labels, die u onder dit bericht terug kan vinden.

PS: het is niet te geloven, maar in de groente gemeente van Nederland, het Westland, is tot nu toe, nog niet één berm gemaaid, terwijl er toch al lelijke bloemen en vreselijke insecten als bestuivers zijn gesignaleerd! Het moet niet gekker worden, om met de griezelige vreemdelingenhater Eerdmans te spreken!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten