Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

donderdag 14 april 2016

VVD fel tegen 'mini-enquête' voor Panama Papers........ ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! Daar zal niemand van opkijken!!

Beste lezer, gistermiddag tijdens één van de berichten in het 17.00 u. nieuws op BNR, ben ik in een lachstuip van 10 minuten beland. In het bewuste bericht werd gesproken over de wil van een aantal Kamerleden, tot een mini-enquête (parlementaire-) aangaande de Panama Papers....... De nieuwslezer vertelde dat de VVD zich fel tegen deze mini-enquête uitsprak........ ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Het 'daar zal niemand van opkijken' in de kop, is natuurlijk onzin, zelfs journalisten en politiek deskundigen kijken daar wel degelijk van op........ Je bent in journalistenland, of politiek deskundigen land toch wel een enorme kneus, als je nog niet had begrepen, dat de VVD een misdadigers partij is......... Jaarlijks sneuvelen er politici van deze partij op corruptie gronden, belangenverstrengeling, of anders op zaken, die een normaal mens minstens als onethisch, zo niet als ronduit misdadig ziet!!

Uiteraard wil men die Panama Papers als de donder 'verbranden'* , immers de kans dat er VVD namen opduiken, dan wel van 'niet zo frisse' lieden die nauwe banden met VVD politici hebben, is levensgroot........ Althans als we echt alle documenten te zien krijgen, zie wat dat betreft weer de noot hieronder*.

Tja, wat doe je als partij in zo'n geval? Fel tegen zijn!!

* De Panama Papers zijn nu voor 100% omgezet in digitale bestanden, waar het maar de vraag is, of we ooit al deze digitale documenten te zien krijgen........ Gezien de initiatiefnemers voor het journalistenpanel dat e.e.a. onderzoekt, waar namen als Soros, Ford en Kellogg (fondsen van deze figuren, dan wel onder de naam van deze plorken) opduiken, is de vraag stellen, deze beantwoorden..........

Klik voor meer berichten n.a.v. het bovenstaande, op één van de labels, die u onder dit bericht terugvindt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten