Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

dinsdag 12 april 2016

Glyfosaat in EU parlement, lees en teken de petitie a.u.b!

Het Europese parlement vergadert binnenkort over een verlenging van de vergunning voor producten met glyfosaat, zoals Roundup van Monsanto. Dit middel is kankerverwekkend, althans op zeker bij proefdieren (zwaar lullig om dit te moeten noemen...) en hoogstwaarschijnlijk voor een aantal neurologische aandoeningen. Op zeker, dat dit middel meehelpt aan de enorme sterfte onder bijen en het vervuilen van grote hoeveelheden oppervlakte- en grondwater........

Geef de gifmengers niet de kans, middelen met dit zware gif, nog 15 jaar te verspreiden over de EU. Daarover gesproken: de EU heeft lak aan een studie van de WHO (Wereldgezondheidsorganisatie), die waarschuwt voor de gevaren van glyfosaat. De EU heeft besloten een geheim onderzoek van de gifmengers zelf te gebruiken, waarvan de 'opzienbarende' conclusie is, dat het spul ongevaarlijk is........ De bedrijvenlobby die de EU politiek in haar zak heeft, bestaat verder uit BASF, BAYER, Sygenta en het eerder genoemde Monsanto, die glyfosaat op grote schaal verspreiden.

Lees en teken de petitie van SumOfUs a.u.b. en geef het door aan familie, vrienden en bekenden! Dank alvast namens komende generaties!

Voor meer berichten gerelateerd aan het voorgaande, klik op één van de labels, de u onder dit bericht aantreft, dat geldt niet voor het label 'Sygenta'.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten