Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

vrijdag 8 april 2016

Kees van der Staaij zegt dat twee derde van de Nederlanders geen referendum wilde..... ha! ha! Hé Kees, je mag niet liegen hoor!!

Van der Staaij, chistenbroeder van de SGP, liet gisteren weten, van twee derde van de Nederlanders gehoord te hebben, dat ze niet wisten wat te denken van het Oekraïne-referendum en gezien zijn woorden, dat hele referendum niet wilden..... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Dus de twee derde die te bedonderd was om naar de stembus te gaan, heeft wel de moeite genomen om contact met van der Staaij op te nemen........ Wat een leugenaar! Het ging van der Staaij duidelijk om de leugen die onlangs opdook, dat men verrast was, dat de initiatiefnemers van het referendum ook Nederland uit de EU willen hebben. Dat werd gevolgd met: het zou deze figuren geen reet schelen, of er door de EU nu wel of niet een associatieverdrag met Oekraïne wordt gesloten.

Dat is een smerige leugen, de initiatiefnemers hadden wel degelijk bezwaar tegen nog een arm land extra in de EU, wat je daar verder ook over denkt. Waar nog aan toegevoegd moet worden, dat eerdere associatieverdragen tussen de EU en Europese landen, meestal op redelijk snelle termijn wel degelijk resulteerden in deelname aan de EU........ Alsof van der Staaij dat niet weet........

Uiteraard heeft van der Staaij de pest aan de democratie, zoals hij en zijn partij de vrouw nog steeds, vergeleken met de man, als minderwaardig schepsel zien, te dom voor de politiek. Een referendum is duidelijk een democratisch instrument, vandaar...... Als het aan van der Staaij ligt, krijgen de fundamentalistische christenen het voor het zeggen in Nederland, met of zonder verkiezingen, waar de laatste natuurlijk de belangrijkste is, daar het overgrote deel van de bevolking nu eenmaal niet op de SGP of ChristenUnie zal stemmen......

Als van der Staaij een vent was geweest, had hij die 'twee derde' laten weten, hoe de vork echt in de steel steekt, dat had hem een hele vette leugen bespaard!!

Zie ook: 'Oekraïne-referendum: het bagatelliseren en de anti-referendum pleidooien houden aan.....'

      en: 'Rutte sprak spijt uit tegen Porosjenko over resultaat Oekraïne-referendum.......'

Voor meer berichten n.a.v. het voorgaande klik op één van de labels, die u onder dit bericht terugvindt (lees vooral de berichten met de labels: van der Staaij en referendum!).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten