Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

maandag 25 april 2016

Meerstadt (ex-commissaris ABN Amro en Panama Papers prominent) met 'mooie' NS geschiedenis..........

Naar aanleiding van het opstappen van Meerstadt uit de raad van Commissarissen bij ABN Amro, hier een bericht van 10 december 2012. Een bericht waarin dezelfde Meerstadt een 'mooie rol' speelt. Daarmee wordt eens te meer duidelijk gemaakt, dat deze wanpresterende knurft nooit bij staatsbank ABN Amro had mogen aanschuiven.......

NS krijgt publiekelijk een pluim voor wanprestatie

Gistermiddag in Buitenhof (9 december 2012, Ap), een gesprek met de directeur van de NS, Bert Meerstadt. Presentator Pieter Man Hagens vond het nodig hem onmiddellijk een veer in de reet te steken, vanwege het voorkomen van problemen op het spoor, met de eerste sneeuwval van dit winterseizoen. Problemen voorkomen? De helft van de treinen bij voorbaat schrappen en dan toch nog vertragingen oplopen, is dat een compliment waard? Meerstadt durfde te stellen, dat de NS nooit de woorden 'winter en klaar' heeft gebezigd, ongeveer 1 minuut 'googelen' leverde wel zo'n uitspraak op, gedaan door een NS woordvoerder op 10 oktober 2010!!!

Over het niet stoppen van de Fyra trein* in Den Haag, moesten de beide heren uiteindelijk hartelijk lachen, ach wat maakt het uit, dat men vanuit de Nederlandse regeringsstad Den Haag, niet naar de regeringsstad van de EU in Brussel kan reizen, ha! ha! ha! Als dit niet te triest voor woorden was, zou je je daadwerkelijk dood kunnen lachen. Meerstadt zei, dat je wel degelijk gewoon naar Brussel kan reizen (zonder Fyra), 'gewoon' naar Roosendaal reizen en daar overstappen. 'En ja, we bedienen het hele land, dus klagen er altijd mensen....'

De prijs voor een reis met de Fyra is niets te hoog, aldus deze enorme klaplul, je kan reserveren en dan is het een stuk goedkoper, reserveren voor iets simpels als naar België reizen, achterlijk! Meerstad durft zelfs de vergelijking met vliegen aan, daar reserveer je ook, de onkundige Hagens, kon natuurlijk niet ter plekke bedenken, dat men niet dagelijks met het vliegtuig naar het werk gaat, om dat te kunnen bedenken, verdient hij simpelweg te weinig.....

Kortom het zoveelste bedrijf, dat 'verzelfstandigd' is, wordt langzaam maar zeker naar de kloten geholpen, met dank aan de VVD, CDA, PvdA en D66. De trein zou een alternatief van de auto moeten zijn, maar is dat al lang niet meer.

Meerstadt vindt dat hij niet te veel verdient, in 2010 verdiende hij € 473.000,--, terwijl de Kamer een salaris van € 459.000,-- meer dan genoeg vond. Nou uw Azijnpisser vindt dit laatste salaris nog € 370.000,-- te hoog!! Meerstadt stelt dat hij de laatste jaren geen salarisverhoging heeft gehad, nee, dat zou er godverdomme nog bij moeten komen, jezus christus!!!!

De 'hoge snelheid' verbinding met Brussel, waar je je als reiziger scheel voor betaalt.

Toevoeging op 25 april 2016: De Fyra trein moest toen dit bericht werd geplaatst in 2012, nog door 'de mand vallen' als een waardeloze trein, waarop de NS (dus wij belastingbetalers) honderden miljoenen heeft verloren...... Ach je betaalt die grofgraaiers een ongelofelijk hoog salaris en daar mag je verder niets voor verwachten, logisch toch??!!

Intussen is bekend, dat deze exorbitante zelfverrijker Meerstadt, is opgestapt bij ABN Amro (waar hij commissaris was....), daar hij belastingen ontdook via 'Panama Papers constructies........' Waar aan toegevoegd moet worden, dat ABN Amro (staatsbank!!), welgestelden en bedrijven ook nog eens adviseerde over constructies, waarmee zij de Nederlandse belastingen ontdoken en ontduiken, o.a. in Panama.......... Alles zou legaal zijn, men spreekt over 'ontwijken', daar dit middels kromme, misdadige wetgeving werd gelegaliseerd..... 'Misdadige constructies?' Belastingontduiking, of -ontwijking, of hoe je deze smerige constructies ook noemt, zijn niets anders dan smerige misdaden!! Deze kromme wetgeving werd tot stand gebracht met behulp van lobbyisten uit de financiële wereld en politici die lobbyen voor deze georganiseerde misdadigersbende......

Zoals hier al vaker gesteld: de hoogste tijd om lobbyen in de politiek door het bedrijfsleven of de financiële wereld, voorgoed te verbieden!!

Zie ook: 'Van Slingelandt (ABN Amro) 'shell shocked' over de naam Meerstadt in de Panama Papers...... ha! ha! ha! ha!'

Voor meer berichten n.a.v. het voorgaande, klik op één van de labels, die u onder dit bericht terug kan vinden (zie vooral de berichten onder de labels: Meerstadt en Fyra trein)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten