Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

donderdag 28 april 2016

Farmaceuten betaalden 51 miljoen aan artsen en patiënten verenigingen.........

Weer eens een geval 'niet te geleuven': afgelopen maandag op BNR (rond 8.47 u.) woordvoerder Boersma van Nefarma, de koepel van farmaceuten. Deze klapkut kwam de farmaceuten verdedigen, die vorig jaar artsen en patiënten verenigingen 'sponsorden' voor het lieve bedrag van 51 miljoen euro (alleen in Nederland, wel te verstaan...)...... Dat woord 'sponsor' vond Boersma 'niet zo gelukkig' gekozen....... ha! ha! ha! ha! ha!

Volgens de doerak is er niets mis met het betalen van artsen en patiënten verenigingen, die daar bijvoorbeeld de bijwerkingen van medicijnen voor doorgeven........ ha! ha! ha! ha! M.a.w.: de artsen en patiënten verenigingen staan deels op de loonlijst van de farmaceuten...... De dwaas Boersma maakte het met haar opmerking nog kwalijker!!

Op deze plek, heb ik al vaak betoogd, dat belangenverenigingen als de NPCF (Nederlandse Patiënten Consumenten Federatie) met figuren als Wilna Wind (de oud-directeur van deze 'federatie'), aan de leiband lopen van de farmaceuten en de fabrikanten van medische apparatuur.... 'Toch leuk', dat daarvoor telkens weer bewijzen boven tafel komen......

Vandaar ook mijn betoog, dat deze organisaties vooral geen recht hebben op uw steun, niet zolang daar geldgraaiers aan de top staan. Het is een eer om zo'n organisatie te leiden en een met salaris van € 50.000,-- is dat behoorlijk en meer dan fatsoenlijk betaald!!

Dezelfde dag, was VVD knuppellulletje Arno Rutte te horen op Radio1 (voor 13.30 u.). Deze onmogelijke klootzak stelde blij te zijn, met de inzichtelijkheid, dat er geld van de farmaceuten naar artsen en patiëntenvereniging gaat........ ha! ha! ha! ha! ha! ha! De enorme kwezel zou er schande van moeten spreken, maar ja wat wil je, hij is lid van de grootste (misdadige) bedrijvenlobby organisatie in ons land, de VVD!!!

Zie ook: 'Apothekers zijn het terugbrengen van medicijnen zat, of u even wilt schokken......'

Voor meer berichten n.a.v. het voorgaande, klik op één van de labels, die u onder dit bericht aantreft, dit geldt niet voor het label 'M. Boersma'. Overigens kan u wel een aantal berichten onder het label Nefarma vinden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten