Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

maandag 17 oktober 2016

Marli Huijer, 'Denker des Vaderlands' (ha! ha!) kan zich voorstellen dat ze naar de hemel wil..... ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Het bewijs, dat we met Huijer een geweldig intellect 'des Vaderlands denken' hebben, bewees ze afgelopen zaterdag nog eens, toen ze te horen was in de Kots Nieuwsshow op Radio1.

In een gesprek over ouderen die het leven zat zijn, stelde Huijer, dat ze zich wel voor kon stellen, dat ze terug naar de hemel wil........ ha! ha! ha! ha! ha! ha! Ik lach wel, maar gelukkig hebben we eindelijk iemand, 'die onomstotelijk kan bewijzen, dat de hemel bestaat', immers Huijer is er al eens geweest!!

Trouwens over Denker des Vaderlands gesproken: ik zou ook graag een Loodgieter des Vaderlands hebben, of wat dacht u van een Elektricien des Vaderlands, een Fascist des Vaderlands (uiteraard Wilders), een Putjesschepper des Vaderlands, een Timmerman des Vaderlands, een Dominee des Vaderlands, een Priester (of Kapelaan) des Vaderlands, een Imam des Vaderlands,  een Grofgraaier des Vaderlands, een Vuilnisman des Vaderlands, een Oplichter des Vaderlands (te vinden in de politiek, het bankwezen, liefdadigheidsorganisaties en het bedrijfsleven) en zo kan ik nog wel een half uur doorgaan, jezus wat een kul!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten