Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

maandag 24 oktober 2016

Schippers niet van zins zorgkosten echt omlaag te brengen met consumentenvoorlichting..........

'Hare VVD kwaadaardigheid Schippers is een ernstige bedreiging voor de volksgezondheid!' Deze stelling bevestigde Schippers afgelopen woensdag nog eens, dit keer met het nieuws, dat ze het belachelijke groene vinkje, dat op intussen aardig wat gezondheidsbedreigende levensmiddelen en frisdranken staat, wil vervangen met een app voor de 'slimme telefoon.........'

Een fiks deel van de wat oudere Nederlanders wil geen 'smartphone', deze ouderen zullen met dit onzalige plan niet meer in één oogopslag kunnen zien of een product een gevaar voor de gezondheid kan vormen........ Voorts zie ik in de toekomst maar weinig consumenten bij een groot aantal producten hun 'slimme telefoon' te voorschijn halen, om met een app de gegevens over een product op te zoeken....... ha! ha! ha! ha! ha! ha! De idee alleen al!

De groene vink die nu wordt gebruikt is al een schande, daar het heel vaak niets zegt over de voedselveiligheid. Schippers weigert simpelweg een stoplicht systeem in te voeren, een systeem dat vele consumenten die zich niet verdiepen in de ingrediënten, toont of een product veilig, dan wel niet zo veilig, of onveilig is.

Misdadigers partij VVD zit bomvol lobbyisten voor het bedrijfsleven*, vandaar dat Schippers geen oranje of rood op levensmiddelen en frisdranken wil zien, immers dat schaadt de belangen van de levensmiddelenindustrie........ Let wel: Schippers is een volksvertegenwoordiger van de Volkspartij voor Veiligheid en Democratie...... ha! ha! ha! ha! ha! Die naamgeving alleen geeft al aan wat een oplichters zootje de VVD is!!

Afbeeldingsresultaat voor schippers gevaar voor de volksgezondheid

Het is als met zout, suiker en foute vetten >> Schippers wil  niets doen tegen het overmatig gebruik van die stoffen door de levensmiddelenindustrie, ondanks haar belachelijk gespeelde (geschrokken) reacties, als weer eens blijkt, dat er veel te veel van deze stoffen in levensmiddelen en frisdranken zitten,......... Stoffen, die zoals gezegd de volksgezondheid ernstig kunnen schaden. Mooie praatjes over convenanten en andere afspraken (die totaal vrijblijvend zijn) met de levensmiddelensector, afspraken die totaal vrijblijvend zijn, hebben ervoor gezorgd dat de levensmiddelenindustrie (die keer op keer verbetering belooft), amper of niet in beweging komt, zo blijkt telkens weer uit onderzoek!!

Met die houding zorgt Schippers ervoor, dat het beslag dat door gebruik van die stoffen wordt gelegd op de zorgkosten, jaarlijks verder stijgt...... Terwijl deze VVD bedrijvenlobbyist maar niet kan stoppen met te herhalen dat de zorgkosten de pan uitrijzen en dat dit aangepakt moet worden..... ha! ha! ha! ha! ha! Ik lach wel, maar aandoeningen als die aan hart, nieren, lever, plus zaken als diabetes en obesitas zijn bepaald geen pretje........ De kosten daarvoor vormen jaarlijks een godsvermogen en stijgen (zoals gezegd) ook nog eens jaarlijks, door het misdadig wanbeleid van Schippers!!!

De dweil zou strafrechtelijk vervolgd moeten worden voor grove nalatigheid, die in een groot aantal gevallen jaarlijks tot de dood van velen leidt......... Let wel: het hierboven gestelde is nog maar één voorbeeld, waaraan je kan zien, dat Schippers de zorgkosten niet omlaag wil brengen!

Overigens, het zou me niet verbazen, als straks met CETA en TTIP de lijst met ingrediënten helemaal zal verdwijnen van de verpakking, zodat je voor elk product een studie moet doen via het internet..... U snapt, dat velen die moeite niet zullen nemen, al helemaal niet in de winkel!!

Klik voor meer berichten n.a.v. het bovenstaande, op één van de labels, die u onder dit bericht terug kan vinden.

Wat is er eigenlijk geworden van de peperdure 'Taskforce Voedselveiligheid??'

Oh ja: de 'slimme telefoon' maakt een groot deel van de gebruikers dommer, dat is niet alleen in het belang van het bedrijfsleven, maar ook van de politiek!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten