Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

donderdag 27 oktober 2016

Rutte 'boos' en koningshuis levert 4 à 5 miljard op........... ha! ha! ha! ha! ha! ha! Ja en ik ben miljonair!

Veel gezeik gisteren op Radio1 en BNR over de inkomsten van het koningshuis en het belasten daarvan, dit vanwege een debat in de Tweede Kamer daarover, dat vandaag diende.
Op Radio1 had men daarom na 15.30 u. meer dan tien minuten ingeruimd, om het koningshuis te steunen, maar helaas, dat liep 'een beetje spaak'.

Uiteraard werden er zoveel mogelijk posten aangevoerd, die drukken op de werklozenuitkering van het koningshuis, maar onvermijdelijk kwam de vraag, hoe het dan in het buitenland zit. Tja, dan blijkt al snel, dat het Nederlandse koningshuis aanmerkelijk meer vangt dan bijvoorbeeld het koningshuis in België en Groot-Brittannië. Let wel, die inkomens worden wel gewoon belast!! (zonder geheime transacties met de belastingdienst.....)

Men had een verslaggever gestuurd naar Soestdijk en wel voor de poorten van het eertijds koninklijk paleis in die plaats, het paleis van koningin Juliana en Hitler's stadhouder voor Nederland Bernhard. U voelt 'm al komen: juist bijna alleen voorstanders van het koningshuis, er was één dame die zich wel uitsprak voor het aanpakken van de inkomens, die het belasting ontduikende en op andere manieren frauderende uitvreters zootje in de schoot geworpen krijgt. Zo te horen, was dit niet opgenomen voor de poort van dat paleis.......

Uiteraard stelden een paar passanten, dat het presidentschap net zoveel kosten met zich meebrengt. Gelukkig werd dit in de uitzending deels ontkracht, zo ontvangt Hollande € 180.000,-- per jaar, waar de correspondent dan wel bij aantekende, dat Hollande een staf van 1.000 mensen tot z'n beschikking heeft.... Waar deze flapdrol niet bij vertelde, dat de president van Frankrijk politieke macht heeft en derhalve een departement tot z'n beschikking heeft, dat te vergelijken is met een ministerie...........

De Duitse president ontvangt een uitkering van € 227.000,--, voor een ceremoniële functie, dus vergelijkbaar met onze koning/koningin..... (ha! ha! Het woord alleen al, het is godverdomme 2016 en niet 1516!)

Ook die presidenten moeten net als ieder ander belasting betalen!!

Zoals u zult begrijpen, kwamen ook de baten aan bod, volgens de Nederlandse verslaggever in Londen, is dat wat betreft GB een hele berg geld, daar imbecielen zichzelf, dan wel hun kinderen proberen aan te kleden als leden van het het koningshuis (inclusief de 'prinsjes en prinsesjes....').....

Daarna kwam het onderzoek van hoogleraar Harry van Dalen, die met een vieze natte vinger in de lucht berekende, dat het koningshuis, ons jaarlijks 4 tot 5 miljard oplevert..... ha! ha! ha! ha! ha! ha! Dat lamme onderzoek is allang getorpedeerd, maar op de afhankelijke Radio1 blijft men de leugens de de machthebbers welgevallig zijn, 'gewoon' verkondigen als waarheid......... Overigens zoals men dit op Radio1 ook pleegt te doen wat betreft Oekraïne, Libië, Afghanistan, Irak en Syrië........

Weer werd de luisteraar van Radio1 besodemieterd en dat op eigen kosten! (via de belasting)

Nog even over het debat in de kamer, de grijnzende VVD hufter Rutte deed net of hij pissig was, dat dit onderwerp ter sprake kwam, volgens hem is een overeenkomst, dan wel transactie tussen de belastingdienst en het koningshuis, niet te vinden, kortom  die bestaat niet...... ha! ha! ha! ha! RTL zette als reactie vanmorgen een aantal documenten op het internet........

SP'er van Raak kreeg het verwijt van Rutte, dat deze partij tegen het koningshuis is en daarom tekeer gaat over de inkomsten van het koningshuis....... ha! ha! ha! ha! ha! Dus als je als Kamerlid tegen het koningshuis bent, moet je verder je mond houden over dat koningshuis!!

Over de werkloosheidsuitkering voor Amalia, stelde Rutte, dat zij zich moet voorbereiden op de troonsopvolging en daarom minstens 1,5 miljoen nodig heeft, waar men intussen van zegt, dat ze 'maar' zo'n € 270.000,-- overhoudt aan zakgeld..... Oh nee, dat woord 'zakgeld' schoot ook al in z'n verkeerde keelgat, toen D66 opperhufter Pechtold dit bezigde.

Kijk dat jongeren van niet welgestelde ouders, door het asociaal leenstelsel niet meer durven te studeren, daar ze niet met een molensteen om hun nek, een zelfstandig leven willen beginnen, is de normaalste zaak van de wereld........ Terwijl dit lid van het koningshuis (die niet eens de capaciteit hoeft te bezitten, om toch met succes af te kunnen studeren) steenrijke ouders heeft en toch een enorme uitkering krijgt, let wel door u en mij betaald via de belasting...... Ouders die zelfs een huis zouden kunnen kopen voor de 'nieuwste' belasting uitvreter, haar hele studie simpel kunnen bekostigen en haar met gemak € 20.000,-- per maand kunnen toestoppen, ...... Alsof jongeren van niet welgestelde ouders zich niet moeten voorbereiden op het leven, een voorbereiding die heel wat moeilijker is dan die voor Amalia!!!

Rutte ergerde zich zogenaamd enorm aan de kritiek op de uitkering van Amalia, immers in 2008 was praktisch de hele Kamer akkoord gegaan met dit achterlijk hoge bedrag....... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! Daarom noemde Rutte dit hakken op die uitkering in de Kamer: zwak en niet gepast....... Zo kan je goddomme alles recht lullen: neem de 'Politionele Acties' (lees: beestachtige koloniale oorlog), ook daar stond een heel groot deel van het kabinet achter; zo kan ik nog wel 100 voorbeelden noemen, waar voortschrijdend inzicht heeft laten zien, dat er een foute beslissing werd genomen....... Met andere woorden: Rutte staat bijvoorbeeld nog steeds achter de illegale oorlog van de VS tegen Irak!! (en de 'Politionele Acties.....')

Klik voor meer berichten n.a.v. het bovenstaande, op één van de labels, die u onder dit bericht terug kan vinden, dit geldt niet voor het label H.P. van Dalen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten