Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

vrijdag 28 oktober 2016

Burgemeester Nawijn (VVD) maakt echtpaar uit voor een stel zure gekken........

"What's in a name', luidt het Engelse gezegde en gezien de naam Nawijn, u weet wel de vette pad van de LPF, die na een ruzie in 2005 onder eigen naam doorging in de Tweede Kamer, hoef je met een andere sufferd uit de politiek, die dezelfde achternaam heeft, niet op te kijken van enorme uitglijders.

Burgemeester Jaap Nawijn, een VVD hufter, van gemeente Hollands Kroon, vergat na een vergadering z'n microfoon uit te zetten en stelde toen luid en duidelijk, dat hij een op de tribune zittend echtpaar een stel zure gekken vond........

Nawijn stelde, dat hij onmiddellijk zijn excuus had aangeboden 'van man tot man', nadat hij te horen kreeg dat er grote ophef was ontstaan over zijn uitlating...... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! De lul durfde zich nog te verdedigen ook: Nawijn stelde nogal een spontaan persoon te zijn, die in een onbewaakt ogenblik wel eens iets ondoordacht zegt en bovendien had hij al veel proberen te doen voor het echtpaar, maar dat dit niet was gelukt......... Ongelofelijk, dit is geen excuus, dit is jezelf goed lullen!!!

Beste bezoeker, dat was het nog niet, Nawijn vervolgde met te zeggen: "Ik doe mijn werk naar eer en geweten en maak net als ieder ander mens wel eens fouten....." ha! ha! ha! ha! ha! Helaas krijgt die ander niet het salaris (uit belastinggeld) dat Nawijn wel krijgt, voor zijn disfunctioneren!! Sterker nog: als je in het bedrijfsleven een vergelijkbare fout zou maken, sta je per direct op straat!

Het ergst van al is wel, dat Nawijn pas nadat er ophef was ontstaan, zijn excuus heeft aangeboden. M.a.w.: als de microfoon dichtstaat blijft Nawijn gewoon zijn burgers voor vies en vuil uitmaken!!

Nawijn zou per direct, met een ferme trap onder z'n vieze reet, de straat op moeten worden geschopt!! Uiteraard zonder uitkering en met een levenslang verbod, nog ooit een bestuurlijke functie te vervullen, die verantwoordelijkheid kan hij niet aan, dat is overduidelijk!!!

Ach ja, Nawijn is van misdadigers partij VVD, wat wil je??!!!

Klik voor meer berichten n.a.v. het bovenstaande, op één van de labels, die u onder dit bericht terug kan vinden, dit geldt niet voor de labels: J. Nawijn en Nawijn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten