Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

woensdag 12 oktober 2016

Antrax 'aanvallen' na 911, de antrax kwam uit VS overheidsvoorraad, verspreid door..........

Na de gekunstelde aanvallen van 911 (2001), waarover intussen meer dan duidelijk is, dat deze geregisseerd werden door de VS zelf*, vonden een aantal 'aanvallen' met antrax brieven plaats.

Al redelijk snel werd duidelijk, dat deze antrax uit de VS voorraden voor (geheime) bacteriologische oorlogvoering kwam. Echter een dader werd vreemd genoeg nooit gevonden, terwijl een flink aantal van die brieven werden verstuurd..... M.a.w. hoogst waarschijnlijk meer dan één dader, die bij die voorraden kon komen, waarbij wonder o wonder, niet één fout werd gemaakt, niet bij 'het stelen' van de antrax, en niet bij de verzending, zodat geen dader(s) opgepakt kon(den) worden.......

Nog vreemder: in het Witte Huis, nam men dagen voor de eerste aanval met antrax brieven, al medicatie tegen antrax........ Dit stinkt niet alleen meer, maar het is een dikke vette rook, die met een grote punt naar één van de geheime diensten wijst, die de VS 'rijk' is, waarvan het Pentagon en ook oorlogsmisdadiger George W. Bush op de hoogte moeten zijn geweest......

Brasscheck TV bracht gisteren een video over deze zaak:* Er zijn intussen meer dan voldoende bewijzen, die o.a. de betrokkenheid bij 911 door de VS zelf verklaren. Dit kan derhalve geen complottheorie genoemd worden, daar er meer dan voldoende bewijzen zijn, bijvoorbeeld, dat de gebouwen van het WTC tijdens 911 niet instortten door de inslag van vliegtuigen. De eerste vraag die men zich moet stellen als men spreekt van een complottheorie is: wie had er het meest baat bij een bepaalde gebeurtenis? In het geval van 911 was dat de VS: carte blanche voor oorlogvoering; grote financiële overheids onrechtmatigheden, verdwenen in een aantal klappen; daarnaast kon door 911 het militair-industrieel complex weer op volle toeren draaien!! Wat betreft complottheorieën en 911, zie: 'The Tide is Turning: The Official Story Is Now The Conspiracy Theory' (waarin ook over de oorsprong van het woord 'complottheorie' wordt gesproken en met mogelijkheid tot vertaling, onder dat artikel).

Klik voor meer berichten n.a.v. het bovenstaande op één van de labels, die u onder dit bericht terug kan vinden, dit geldt niet voor het label 'antrax'.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten