Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

maandag 24 oktober 2016

Asscher krijgt voorzet van CBS en schiet 1 meter voor doel naast..... ha! ha! ha! ha! ha!

De kwaadaardige PvdA volksverlakker Asscher, kreeg afgelopen donderdag een voorzet van het CBS met de nieuwste werkloosheidscijfers. Het zat Asscher niet mee de laatste tijd, dezelfde Asscher die godbetert minister van Sociale Zaken en vicepremier mag spelen!! Vooral nadat ING economen uitrekenden, dat het beleid van Rutte 2 desastreus is geweest voor Nederland. Zo desastreus, dat het aantal werklozen met meer dan 100.000 teveel is opgelopen. Dat cijfer is overigens veel te laag, maar dat komt door de gebruikte 'rekenmethode', daarover zo meer.

Volgens het CBS was het aantal werklozen gedaald tot 510.000 en hebben vooral veel 45 plussers 'werk gevonden.....' 'Mooie woorden' van dit cijfergoochelinstituut, dat er vooral nooit bij vermeld, hoeveel mensen de WW uitkering werden uitgeschopt, waarna deze mensen ofwel moeten leven van het inkomen van de partner, als deze 10 cent teveel verdient, dan wel in de bijstand belanden. Beide groepen worden niet meegerekend in de werkloosheidscijfers, kortom een uiterst valse rekenmethode, die het CBS hanteert!!

Nog niet bekend bij mij, maar vanmorgen op BNR: Als je één uur per week in de horeca werkt, wordt je niet meegerekend als werkloze, zelfs niet als je een architecten baan zoekt....... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! Zo, beste bezoeker, worden we bijna dagelijks voorgelogen door het kabinet, andere politici en het CBS!!

Het werkelijke aantal werklozen ligt dan ook dik boven de 1 miljoen!!!

Uiteraard liet Asscher weten blij te zijn met de nieuwste cijfers van het CBS, het instituut dat er vooral opgericht is, voor het zittend kabinet gunstige cijfers af te leveren.... Wiens brood men eet, diens woord men spreekt!! 

Asscher durfde ING als een valse hond onder uit de zak te geven door te zeggen, dat ING nog maar kort daarvoor aankondigde een fiks aantal mensen in vooral Nederland en België te willen ontslaan...... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! Vergeet niet dat de exorbitante PvdA zelfverrijker Wim Kok nog aan het roer van ING heeft gestaan, dus mede verantwoordelijk is, voor de ontslagen die gaan vallen bij ING.

Een andere PvdA zelfverrijker en oplichter, t.w. Wouter Bos, hielp ING met een berg belastinggeld uit de stront, toen deze bank in grote problemen kwam door wanbeleid, zoals we alom zagen bij de banken, nadat de bankencrisis (of kredietcrisis, wat u wilt) van 2008 een feit was (een crisis die overigens nog steeds voortduurt!).

Bovendien had Asscher, als hij 'zo'n moeite heeft met die ontslagen, ING op het matje kunnen roepen voor uitleg en eventueel sancties op kunnen leggen (zoals een echt goede ontslagregeling), als deze voormalige staatsbank de ontslagen doorzet........ Vergeet niet, dat ING bezig is weer 'too big to fail'* te worden, tegen de 'gemaakte afspraken' met de mislukte PvdA sierdrol Dijsselbloem in........ Zie wat dat laatste betreft: 'ING verplaatst deel van de handelsactiviteiten naar Londen; hoe bedoelt u 'too big to fail??''

Asscher wil voorzitter van de PvdA worden, dat zou de nekslag worden voor deze partij, dus laten we duimen, dat de klootzak wordt gekozen!!

* 'Too big to fail': te groot om failliet te laten gaan.......

Voor meer berichten n.a.v. het bovenstaande, klik op één van de labels, die u onder dit bericht terug kan vinden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten