Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zaterdag 29 oktober 2016

Jan Terlouw en Sven Kockelman stellen dat Borssele belangrijk is voor de energievoorziening...... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Gistermorgen in Standpunt NL de stelling: 'Politiek, pak de macht weer terug!', een stelling ingegeven door oud D66 politicus en kinderboeken broodschrijver Terlouw. Deze stelling daar de politiek de aarde moet beschermen tegen uitputting en verwaarlozing, aldus de volksverlakker.

Uiteraard niets op tegen, al vergeet Terlouw, dat de politiek maar al te graag haar macht misbruikt om het bedrijfsleven van dienst te zijn. uiteraard moet daar t.z.t., na de politieke carrière 'wat' tegenover staan, bijvoorbeeld een dikke functie tegen een godsvermogen aan salaris, zoals u begrijpt. (neem hufters als CDA zak Eurlings en VVD oplichter Kroes)

Veel geouwehoer, wat totaal aan me voorbijging tijdens m'n werk. Tot een inbeller stelde dat de overheid de oren laat hangen naar het bedrijfsleven. Daar gaf deze vrouw het volgende voorbeeld: Borssele, een zo goed al failliete, gevaarlijke centrale, die ver over de levensduur in leven wordt gehouden door de overheid.

Als door een horzel gestoken, reageerde de neoliberale presentator Kockelman. Volgens de hufter is het juist in het belang van de overheid, dat Borssele openblijft, dit vanwege de energievoorziening in ons land. Even later verklaarde Terlouw, dat hij het met Kockelman eens is...... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! Nederland is exporteur van elektriciteit, m.n. middels de elektriciteit uit kolencentrales en uit Borssele!!

Ach ja bij het 'groene' D666 is het grootste deel van de politici en leden voor kernenergie en ziet men kernenergie zelfs als een duurzame vorm van energieopwekking........ Hoe goor en smerig kernenergie ook is, vanaf het delven, tot de bouw van de centrales (met beperkte levensduur), tot het vervoer en opslag van het vele tienduizenden (ja vaak zelfs honderdduizenden) jaren radioactieve afval en uiteindelijk tot de afbraak van de centrale.

Er wordt momenteel één kerncentrale afgebroken, waar het werk niet wil vlotten en waar de kosten uit de bocht gieren!! Terlouw gunt de kinderen voor wie hij schrijft wel een uitermate gevaarlijke manier van energieopwekking, waar men tot honderdduizenden jaren in de toekomst 'de vruchten van kan plukken.....'

De inbeller had volkomen gelijk: Borssele is één van de voorbeelden, waar de politiek de oren laat hangen naar het bedrijfsleven!! (en dat te koste van de volksgezondheid, zelfs voor een ontelbaar aantal generaties in de toekomst....).

Nog een 'nieuw voorbeeld': CETA, een verdrag waarmee de multinationals nog meer macht krijgen en waarmee de consument, de arbeiders en het milieu tot slachtoffer worden gemaakt!! De politici-lobbyisten hebben ons het monsterlijke wangedrocht CETA door de strot geduwd!! Leve het ijskoude, inhumane neoliberalisme!!

Terlouw van D66, de partij die met grote graagte soevereiniteit afstaat aan Brussel, waar vooral de belangen van het bedrijfsleven worden behartigd........

Klik voor meer berichten n.a.v. het bovenstaande, op één van de labels, die u onder dit bericht terug kan vinden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten