Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zaterdag 29 oktober 2016

Timmermans: de politici moeten hun verantwoording nemen en het Oekraïne-referendum terzijde leggen........

Niet om aan te horen mensen, de misselijkmakende praatjes van PvdA sierdrol Timmermans in Kots Kamerbreed (Radio1) vanmiddag, heb dan ook maar kort kunnen luisteren (en dat na aanvang van het programma), Dit om een totale ongesteldheid te voorkomen.

'Het is van vitaal belang dat het associatieverdrag met Oekraïne door Nederland wordt getekend', aldus oplichter Timmermans. Waarom vraagt u zich af: welnu simpelweg vanwege de agressie van Rusland aan de oost-grenzen met de rest van Europa........ ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Wie heeft de NAVO steeds verder laten oprukken richting Russische grens? Was dat Rusland, of de VS, dat de NAVO in feite bestuurt?? Wie heeft de opstand in Oekraïne op poten gezet, geregisseerd en gefinancierd (met 4 miljard dollar!!), dit met de bedoeling de democratisch gekozen regering van president Janoekovytsj omver te werpen, was dat de VS of Rusland???

Over agressie gesproken: de VS is in de eerste 16 jaar, die deze eeuw oud is, maar liefst 4 illegale (uiterst agressieve) oorlogen begonnen, t.w.: die tegen Afghanistan (meer dan 31.000 burgerslachtoffers), Irak (meer dan 1,5 miljoen doden, waarvan verreweg het grootste deel burgerslachtoffers), Libie (tot 25.000 doden, als is dit cijfer moeilijk te verifiëren, vanwege de algehele chaos die deze illegale oorlog teweegbracht), Syrië (tot 470.000 doden, al is ook hier de verificatie moeilijk).

Syrië, vraagt u zichzelf waarschijnlijk af: ook daar is de VS de hoofdverantwoordelijke voor de illegale oorlog die tegen de bevolking en regering wordt gevoerd. Al in 2006 kwam men in de VS en o.l.v. de VS overeen, dat Assad moest vallen, van die datum dateren de eerste plannen hoe e.e.a. te doen........

In feite geldt dit ook voor de oorlog in Oekraïne, zoals u in het hierboven gestelde heeft kunnen lezen.

Nu vindt Timmermans dat we een associatieverdrag met de uiterst corrupte, agressieve Oekraïense neonazi-junta van Porosjenko moeten tekenen, een junta die NB oorlog voert tegen de eigen bevolking, met behulp van fascisten uit o.a. de VS en Nederland......... Politici moeten hun verantwoording nemen, het referendum terzijde schuiven en tekenen, aldus Timmermans....... Het referendum is een cadeau voor Putin, zo vervolgde Timmermans, die de tegenstanders van het onzalige verdrag met Oekraïne, nog net niet uitmaakte voor landverraders..........

Timmermans is een leugenaar, fantast en schoft, van enorm kaliber!!

Klik voor meer berichten n.a.v. het bovenstaande, op één van de labels, die u onder dit bericht terug kan vinden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten