Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zaterdag 1 oktober 2016

MH17 BREKEND NIEUWS! Bert Koenders ontzegt Rusland vrijheid van meningsuiting!!

Weer het cliché: het is dat 't allemaal zo triest is, anders zou je je daadwerkelijk doodlachen. De jaknikkende PvdA sufferd en sierdrol Koenders had gisteren het gore lef de Russen de les te lezen, daar zij 'het lef hadden' vraagtekens te zetten, bij het eerste rapport van het JIT (Joint Investigation Team) aangaande de aanslag op vlucht MH17. Volkomen terecht zegt Rusland dat dit geen onafhankelijk onderzoeksteam is, daar groot belanghebbende Oekraïne lid is van dit onderzoeksteam!!

Ik bedoel: wie had en heeft er het meeste baat bij, dat in feite Rusland en daarnaast de 'pro-Russische rebellen', de schuld in de schoenen geschoven krijgen voor het neerhalen van vlucht MH17? Naast de VS is dat uiteraard het Oekraïne van de neonazi-junta van de corrupte grofgraaier Porosjenko!!Bovendien is Porosjenko een enorme oorlogsmisdadiger die zijn leger, inclusief neonazi-bataljons, steden laat bombarderen.....

Maar nee, volgens Koenders wordt het rapport van het JIT door de hele wereld geprezen, vanwege de grondigheid en de onafhankelijkheid.......... De joker moest nog even laten weten, dat hij een woordje Engels spreekt, dus hij sprak over "de grieving nations....."

Koenders heeft de ambassadeur van Rusland 'op het matje geroepen' en deze te verstaan gegeven, dat de houding van Rusland totaal onacceptabel is. Rusland heeft de uitkomst van het onderzoek te respecteren, aldus 'censurist' Koenders.......

Kennelijk houdt Koenders van censuur en het beperken van de vrijheid van meningsuiting, die ook nog eens opgelegd dient te worden aan een land, waarover Koenders al eens een grote bek had, dat daar geen vrijheid van meningsuiting is..... Wat een totaal-idioot!!

*  Porosjenko heeft overigens in de paar jaar, dat hij als junta leider functioneert, al gigantisch veel meer gestolen, dan de democratisch gekozen president Janoekovytsj in 4 jaar tijd 'presteerde......' Dat geld van Porosjenko staat overigens voor een fiks deel op Nederlandse banken! (met gunstige belasting afspraken!)

Zie ook: 'MH17 en 'overtuigende bewijzen', vooral die uit Oekraïne en de VS.....'

       en: 'MH17 rapport JIT klopt niet aldus o.a. prof. Michel Chossudovsky!!'

       en: '1st episode: "BUK" in Zugres', met de kop van van Houcke: 'MH17 Mystery not solved'

       en: 'MH17, een aantal feiten die u niet te horen krijgt van de reguliere media, of de politiek, die vooral anti-Russische propaganda spuien, dag in dag uit......'

       en: 'Ten Broeke wil radarbeelden MH17 ramp niet eens zien, dat zou het onderzoek maar schaden....'

       en: 'Moscow shared MH17 radar images, Dutch probe ignored evidence, Russia tells victims’ relatives'

       en: 'MH17 herdenking in Oost-Oekraïne, amper aandacht in 'onafhankelijke' Nederlandse media........'
 
       en: 'Sjoerd Sjoerdsma (D66) heeft bewijzen voor vuil spel van SP en Russen, presenteren kan hij ze niet.......' (over complottheorieën gesproken.....)

Klik voor meer berichten n.a.v. het bovenstaande, op één van de labels, die u onder dit bericht terug kan vinden

Geen opmerkingen:

Een reactie posten