Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

maandag 17 oktober 2016

Geert Mak: 'de mensen moeten niet denken, laat de grote kladderatsch maar komen......'

Hoorde vrijdagmiddag op Radio1, dat Geert Mak in een interview met Twan Huys (voor het die avond geplande 'College Tour'), heeft gezegd, dat als je familie of geliefden in de VS hebt zitten, je hen op het hart moet drukken niet op Trump te stemmen. ''Als zo'n man met z'n vingers aan de atoomknop gaat zitten, zijn we niet jarig'', aldus Mak. 'De mensen moeten niet denken laat de grote kladderatsch maar komen.......' ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! (overigens, als ik me niet vergis moet dit de grote kladderadatsch zijn, 'maar goed....')

De kans op die 'grote kladderadatsch' in Europa is met Clinton een stuk groter, hare kwaadaardigheid heeft al aangegeven niet te zullen aarzelen, Rusland aan te vallen met kernwapens, mocht daar reden toe zijn....... Reden voor militair ingrijpen door de VS kan volgens Clinton o.a. zijn: het hacken van VS overheidscomputers........ Daar hebben zij en de rest van de Democratische partijtop, Rusland alvast van beschuldigd........ Moet u nagaan: als er één land is dat volkomen lak heeft aan de soevereiniteit van andere landen, ook als het gaat om computerinbraak, is het de terreurentiteit VS wel..........

Uiteraard zijn de kiezers in de VS zich doodgeschrokken van de uitspraken, die Mak heeft gedaan...... Obama schijnt van schrik in z'n broek te hebben gescheten..... Volgens zeggen, heeft Trump voor het eerst van z'n leven gehuild, na de woorden van Mak...... Het is dan ook niet niks, als een broodschrijver uit Bartlehiem je de wacht aanzegt: dit zal het verschil maken in de VS, wat ik je brom!!!

Wat een domme, megalomane idioot, jezus christus!!

Zie ook: 'Obama dreigt Putin met nucleaire oorlog, ofwel WOIII, dat was wel een Nobelprijs waard!!'

Klik voor meer 'moois' met Mak, of een ander onderwerp n.a.v. het bovenstaande, op één van de labels, die u onder dit bericht terug kan vinden.

2 opmerkingen:

  1. die Geert mak , in zn ivoren torentje ,gebruikt zn verstand ook al jaren niet meer ,..

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Beste Claudio,

    dank voor jouw reactie. Valt niets tegen in te brengen!

    Met vriendelijke groet.

    BeantwoordenVerwijderen