Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

dinsdag 18 oktober 2016

FKH broeikasgas gebruik moet in 2036 met 85% zijn verminderd: het is de wereld ernst.........

Afgelopen zaterdag werd in Kigali, de hoofdstad van Rwanda, een akkoord gesloten over het sterke broeikasgas FKH (fluorkoolwaterstof). Dit broeikasgas wordt o.a. gebruikt in koelkasten en airco's en is de vervanger voor het eerder gebruikte CFK gas.

Op die slotdag van de conferentie in Kigali werd besloten, dat het gebruik van FKH in 2019 met 10% moet zijn verminderd en in 2036 met 85%........ Een aantal arme landen en de Golfstaten (!!!) krijgt nog langer de tijd, om de troep uit te bannen......

Je kan echt zien, 'dat het de wereld ernst is, met het verbod op FKH gebruik: de industrie wordt aangepakt ten gunste van ons klimaat......' ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Op de conferentie werd gesteld, dat de uitbanning van FKH een bijdrage aan de beperking van de klimaatverandering zal opleveren van een halve graad (Celsius)....... Reken maar dat dit één hele graad of meer moet zijn, dit vanwege het cumulatieve effect op het klimaat. Met andere woorden: een lichte verhoging van de temperatuur op aarde zorgt er al voor, dat de ijskappen smelten, waardoor de zon niet langer wordt weerkaatst, zo wordt de temperatuur nog verder verhoogd, dit geldt overigens ook voor de permafrost, die al fiks ontdooit, daarbij komt een ander sterk broeikasgas vrij: methaangas, dat ook weer zorgt voor verdere opwarming....... Overigens, de intensieve martelveehouderij zorgt ook voor een enorme uitstoot aan methaangas.......

Zo ziet u maar weer: politici zijn vooral geïnteresseerd in geldelijk gewin, ten koste van onze veiligheid, onze gezondheid en uiteindelijk het voortbestaan van de mens....... Logisch gedrag toch voor volksvertegenwoordigers....????!!!!!!

Zie ook: 'Klimaatverandering: inwoners Bratsk (Siberië) stikken in de rook van bosbranden.......'

Voor meer berichten n.a.v. het bovenstaande, klik op één van de labels, die u onder dit bericht terug kan vinden.

PS: FKH is in Engels HFC >> Hybrid fibre-coaxial

Geen opmerkingen:

Een reactie posten