Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

dinsdag 25 oktober 2016

Thom de Graaf (D666) tegen referenda en wil het 'moeilijker maken' er één af te dwingen........ ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

D66 grofgraaier de Graaf was afgelopen zondagmiddag te gast in Buitenhof en daar liet de verwaande oetlul weten, dat hij eigenlijk helemaal van de referenda af wil en als 'democraat' de bevolking zaken door de strot wil duwen, zaken als een anti-consumentenverdragen CETA en TTIP*...... Of wat dacht u van een vrijhandelsverdrag met militaire bescherming t.b.v. een anti-democratisch bewind, als de junta van de Oekraïense corrupte neonazi-misdadiger Porosjenko......??

'Thom' weet als democraat wel wat goed, of niet goed voor u is, 'zo ziet namelijk democratie in de breedste zin van het woord eruit' en 'Thom' kan het weten, ja toch??!!! Mensenrechtenbescherming en D66? Het liefst alleen als daarmee geld valt te verdienen!!

De Graaf vindt dat er nu te makkelijk een referendum kan worden afgedwongen, we hebben de laatste 12 jaar dan ook al 2.000 referenda gehouden in Nederland en tja, er zijn grenzen, niet waar??!!!!

Daarom vindt 'onze democraat' (neoliberale zakkenvuller, in dit geval) dat er niet 300.000, maar 600.000 handtekeningen nodig moeten zijn, voor dat er toestemming tot een raadgevend referendum kan worden afgegeven......... Echt hééééééél democratisch van 'onze Thom....'

Zoals al wel begrepen heeft beste lezer, dat was het nog niet, nee 'Thom' wil ook de periode fiks verkorten waarin de handtekeningen moeten worden verzameld....... Logisch toch, gezien het enorme aantal referenda dat jaarlijks wordt gehouden in Nederland, vorig jaar nul en dit jaar het godgeklaagde cijfer van maar liefst één...... Ja hij heeft gelijk, als ik het aantal zie, schieten de tranen me in de ogen, hoe is het in godsnaam mogelijk??!!! Waar moet dat heen met 'onze democratie???'

'Thom' is 'democraat', vandaar dat hij referenda niet wil verbieden, maar gezien zijn eisen, gaat het hier wel degelijk om, hij maakt er een welhaast onmogelijke opgave van en zo kan je spreken van een 'D66 verbod' ( je doet net of je het gepeupel niets afpakt, terwijl je dat glashard wel doet.......)

De Graaf is bang dat populistische figuren het referendum misbruiken, terwijl D66 en het grootste deel van de andere partijen de politiek en de uitslag van de verkiezingen misbruiken....... Ten eerste door het verkiezingsprogramma één dag na de verkiezingen te versnipperen en vervolgens (mits in de regering) het volk de ene ondemocratische zaak na de ander dor de strot te duwen. Zie wat dat laatste betreft bijvoorbeeld CETA en als we niet opgelet hadden, het associatieverdrag met een neonazi staat, waar een corrupte junta het land uitvreet en de buitenlandse subsidies in de eigen zak steekt.....

Niet alleen het voorgaande, maar ook in de oppositie betoont D66 zich als een echte democratische partij, die voor meer dan 90% mee stemt met de regering, zelfs als het gaat om zaken, waar D66 zich in het verleden voor heeft ingezet........ 'Gedoogsteun' noemt men dat...... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! 

Hé de Graaf weet je wat te makkelijk gaat en waar je je beter aan kan wijden? Het openlijk lobbyen voor het (grote) bedrijfsleven door politici en vooral de neoliberale zakkenvullers als jijzelf! Bedrieger!!

* Over TTIP zegt de webpagina van D66, dat dit ons geld en werkgelegenheid oplevert. Een hele vette leugen: uit de praktijk blijkt dat dit soort verdragen geen extra werkgelegenheid opleveren en ook het extra geld is een minimaal bedrag, dat ook nog eens in de zakken van de ondernemers vloeit. U weet wel dezelfde ondernemers, die hun personeel zolang mogelijk op de nullijn houden en klagen over te ruime arbeidsvoorwaarden en te hoge salarissen.......... Oké, tussen die ondernemers zitten dan natuurlijk ook veel D666 leden.

Klik voor meer berichten n.a.v. het bovenstaande, op één van de labels die u onder dit bericht terugvindt. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten