Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zaterdag 15 oktober 2016

CDA wil suikertaks....... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Het CDA heeft geheel ten overvloede nog eens bewezen, dat het geen partij van volksvertegenwoordigers is, maar een partij die staat voor de belangen van de intensieve martelveehouderij, de landbouw en de grote bedrijven.

Dit keer worden de belangen van de suikerbaronnen gediend, met een pleidooi voor een suikertaks. Goed beschouwd is geraffineerde suiker in feite gif voor ons lichaam, waar de ellende al begint in de mondholte......

Een slecht gebit heeft een uitermate slechte invloed op de rest van ons fysieke gestel. Zo kunnen organen als hart, nieren en lever worden aangetast door ontstekingen in de mond, organen die met genoeg schade zelfs het leven van de patiënt in de waagschaal zetten. Leverschade kan bovendien hersenbeschadiging opleveren.....

Daarnaast heeft suiker hetzelfde effect als Mononatriumglutamaat, ofwel ve-tsin, een stof die tot voor een paar decennia geleden in grote hoeveelheden werd gebruikt in de Nederlands-Chinese keuken. Een stof die ervoor zorgt, dat u na relatief korte tijd, weer trek krijgt. Daarmee en andere effecten van suiker, is deze stof een aanjager van obesitas en diabetes........

Er is een perfecte vervanger voor suiker: Stevia. Stevia is een natuurlijke zoetstof en is geen veroorzaker van kanker (overigens zijn de kunstmatige kankerverwekkende zoetstoffen ook in handen van de suikermaffia, die op hun wenken worden bediend door partijen als het CDA). Stevia kan op industrieel niveau aangepast, makkelijk de smaak worden gegeven, die suiker toevoegt aan levensmiddelen, dat kan u overigens zelf thuis ook prima! Bovendien is Stevia geen veroorzaker van diabetes, sterker nog: Stevia kan diabetes zelfs voorkomen en kan bestaande diabetes stoppen in verdere ontwikkeling!!

In Japan werd decennia geleden suiker verboden en vervangen voor Stevia, het aantal diabetes gevallen (ook ouderdomsdiabetes) kan nog niet in de schaduw staan, bij de epidemische vormen, die het in de rest van de wereld aanneemt of al heeft aangenomen (wat dat laatste betreft: vooral in het westen).

Het CDA doet net of het begaan is met de volksgezondheid, terwijl het pleidooi voor een suikertaks het gebruik van suiker amper zal doen verminderen, of dacht u dat het CDA producten met suiker net zo kostbaar wil maken als tabak? ha! ha! ha ha! Over tabak gesproken: CDA kakzever en voormalig wanpresterend minister Hillen is groot-lobbyist voor de tabaksindustrie! Dezelfde Hillen die z'n leven lang overduidelijk te diep in de suikerpot heeft gekeken.

Kortom een schijnheilig pleidooi voor de volksgezondheid, terwijl ook bij het CDA economisch gewin ver voorgaat op die volksgezondheid...... De belangen van de suikermaffia (die Stevia verbouwing jarenlang verboden heeft weten te houden in de EU) en de toeleverende boeren, zijn in goede handen bij de hypocrieten van het CDA! Zoals het CDA de zorgkosten op peil wil houden, een zo hoog mogelijk peil wel te verstaan!

Zie ook wat betreft CDA hypocrisie: 'Van Haersma Buma: 'Nederland is verbrokkeld en dat moeten we hééhééélen.......' ha! ha! ha! ha!'

Klik voor meer berichten n.a.v. het bovenstaande, op één van de labels, die u onder dit bericht terug kan vinden, dit geldt niet voor het label 'Mononatriumglutamaat'.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten