Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

donderdag 6 oktober 2016

Wiebes wast z'n handen in schuld en onschuld!! ha! ha! ha! ha! ha!

De wanpresterend VVD flapdrol op Financiën, Wiebes, moest zich vanmorgen in de Kamer verantwoorden voor de € 500.000,-- (!!!) 'die buiten zijn weten' werd ingezet voor de vertrekregeling van belastingmedewerkers.

Op BNR gaf 'verslaggever' Laurens Boven zijn zienswijze op deze zaak en zoals te verwachten bij BNR (in feite een Telegrof zender), nam Boven het op voor Wiebes, dit middels het aanvoeren van allerlei excuses voor het wanbeleid van deze incompetente klungel........

Wiebes zelf stelde, dat hij niet uit is op het bestraffen van de schuldige, nee hij was zelf verantwoordelijk....... ha! ha! ha! ha! ha! Met zo'n uitlating kan je concluderen dat Wiebes alsnog zelf direct verantwoordelijk is voor deze gang van zaken en niet de ambtenaar die e.e.a. (na onderhoud met Wiebes) in gang heeft gezet!!

Kortom: Wiebes wast z'n handen wel op een heel bijzondere manier 'schoon!'

Eén ding is zeker: Wiebes heeft eens te meer bewezen, totaal incompetent te zijn voor zijn functie!!

Trouwens behoorlijk vreemd, dat op rigoureuze manier snijden in het personeelsbestand van de belastingdienst. Volgens Wiebes heeft dit alles met digitalisering te maken...... Medewerkers van de belastingdienst hebben de laatste tien jaar keer op keer gepleit voor het aanpakken van belastingontduikers. Medewerkers die ontdekten dat welgestelden grote bedragen aan belasting ontdoken, kregen bij herhaling van de leiding te horen, dat zij geen onderzoek mochten instellen naar deze belastingontduikers.

Onlangs bleek nog eens dat welgestelden zo'n 20 miljard euro (!!!) op jaarbasis aan belasting ontduiken...... Ondanks dat daar verder niet op werd ingezet door de top van de belastingdienst, worden er nog meer medewerkers ontslagen..... Terwijl de top van de belastingdienst, de medewerkers die geen onderzoek mochten doen, te verstaan hebben gegeven, dat er geen tijd en menskracht was, om enorme kapitalen te achterhalen...... Ik weet niet hoe u hierover denkt, maar wat mij betreft stinkt het geheel enorm naar gebruikelijke VVD misdadigheid!!

Dit alles, terwijl de laagste inkomens van hun al veel te lage inkomen maar liefst 36,5% belasting moeten betalen, voor hen bestaat de mogelijkheid tot belastingontduiking niet eens...... Met grote dank aan de PvdA, onthoudt dat als u in maart volgend jaar gaat stemmen!!

Zie ook: 'Wiebes wil vennootschapsbelasting verlagen, zodat nog meer misdadige buitenlandse bedrijven ons land zoeken.........'

Voor meer berichten n.a.v. het bovenstaande, klik op één van de labels, die u onder dit bericht aantreft.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten