Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

donderdag 11 augustus 2011

Rutte en Rosenthal willen geen windmolens

Rutte en Rosenthal bakkeleien nu al 10 maanden met de Duitse overheid over een grenskwestie. Duitsland wil in het gebied tussen Schiermonnikoog en Borkum 30 windmolens bouwen en volgens deze 2 blunderende 'politici' in een gebied dat binnen onze territoriale wateren ligt. Weet u nog het argument voor één Europa? Nooit meer oorlog. Onze premier en minister van Buitenlandse Zaken (dat mogen zij spelen met toestemming van Wilders) maken zich dus druk om een gebied waar niemand last heeft van windmolens, zelfs de zeikerds die vanuit hun 'mooie' auto geen windmolens willen zien, hebben er geen last van. Om te laten zien hoe modern ze wel niet zijn, creëren het onzelfstandig ventje Rutte en de kakellul Rosenthal (beiden VVD, dus grote voorstanders van Europa) een grensgeschil, alsof we 200 jaar terug zijn in de geschiedenis.

Wel aan een voor de wereld belangrijk natuurgebied, de Waddenzee, onnodige kolencentrales (energie voor de export) en een afvalverbrandingsinstallatie bouwen, een afvalinstallatie waarvoor het vuil van heinde en ver moet worden aangevoerd, het ding kan niet rendabel draaien op afval alleen uit de provincies Friesland en Groningen.

Het is duidelijk: Duitsland doet het veel te goed op het gebied van echte duurzame energie en daar willen de mierenneukers Rutte en Rosenthal een dikke stok voor steken, bovendien moet Duitsland gestraft worden voor het besluit te kappen met kernenergie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten