Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

vrijdag 19 augustus 2011

Rutte en de Jager: het blunderduo

Wie het stel Rutte (VVD)/ de Jager (CDA) nog serieus neemt moet echt ziende blind en horende doof zijn, de blunders vliegen je om de oren net als de excuses, die van nul en generlei waarde zijn. De rekensommetjes in het kader van de steun aan Griekenland volgen elkaar in hoog tempo op. Het is intussen duidelijk, dat we niet alleen bedonderd zijn, maar dat de persoon, die van Wilders minister-president mag spelen, handtekeningen zet onder zaken waar hij geen bliksem van begrijpt (zelfs niet als hij 8 uur lang, geassisteerd door hoge ambtenaren, een vergadering heeft bijgewoond). Maar wat wil je, Rutte het onzelfstandig ventje, kan z'n eigen reet nog niet vegen. Rutte liet deze week weten, dat de Jager zorgt dat de EU landen zich aan de afspraak zullen houden, ha! ha! ha!, wat een gek! Het is als met de bankensteun leugen, deze steun is vrijwillig, wie denkt dat de banken ooit één cent zullen bijdragen, is niet alleen naïef, maar ontzettend dom.
Ernstiger waren de dreigementen die dombo Rutte durfde te uiten, hij durft te dreigen, dat niet alleen bedrijven en pensioenfondsen problemen krijgen als de afspraken niet worden nagekomen, maar dat ook de spaarders klappen zullen krijgen, hoe durft de lul godverdomme! Hij noemt hier de banken niet, maar daar draait het natuurlijk wel om, de banken: de grote veroorzakers van de huidige crisis, die lekker doorgaan met hun vieze spelletjes en bonussen, maar zoals zal blijken geen cent meer in de schuldenlanden zullen steken, anders dan enkele afboekingen op waardepapieren die ze in bezit hebben (afboekingen die verrekend kunnen worden met de belasting).
In dezelfde aflevering van Nieuwsuur zat ook, zo te zien bijna letterlijk exploderend, het CDA varken de Jager. In een poging serieus te kijken, maar vooral weer met een heel domme blik, gooide de Jager nog wat gelul de lucht in.

Nog triester dan dit alles is de opstelling van de oppositie, op een paar partijen na wil men serieus aan het geblunder en de leugens van dit marionettenkabinet meewerken.........

Geen opmerkingen:

Een reactie posten