Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

donderdag 11 augustus 2011

De Krom trekt van leer

Het smerige VVD huftertje de Krom, die eerst de invaliden en chronisch zieken flink heeft aangepakt, vindt het nu tijd voor nog strengere bijstandsregels. Eerst is de ww aangepakt, minder recht op ww, dus eerder in de bijstand (mits je geen partner hebt die een inkomen heeft), de regels voor bijstand zijn flink aangescherpt en als je niet minstens 110 x per week solliciteert wordt je of gekort, of je hebt in het geheel geen recht meer op deze uitkering. Wat de lul wil, bestaat dus al. Maar goed, de Krom was al even niet in het nieuws, dus bij deze.
De Krom wil 150 of 200.000 bijstandstrekkers aan het werk, dat er geen werk is maakt niet uit, hup korten die hap.

Eigenlijk is de Krom jaloers op de situatie in Engeland, straks wordt daar misschien zelfs met rubber kogels geschoten. Om hier ook zo'n situatie te creëren komt de Krom straks met nog veel meer ideetjes.

De Krom kan zich beter druk maken over het steeds vaker ontduiken van de arbo wetgeving. Onder dit kutkabinet waar hij van Wilders staatssecretaris van ASociale Zaken mag spelen, wordt de arbeidsinspectie gevoegd bij andere overheidsinspectie organen en de directeur heeft al aangekondigd dat er in de toekomst nog minder gecontroleerd gaat worden bij bedrijven, godgloeiendegodverdomme!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten