Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zaterdag 6 augustus 2011

Kernenergie

Zag afgelopen donderdag zowaar een goede reportage over de ramp in het Japanse Fukushima, het bleek om het tweede deel te gaan, dat Nieuwsuur uitzond.
Als je nog steeds gelooft, dat kernenergie veilig is en dat de pro-kernenergie voorlichters en politici de waarheid spreken, zou je deze uitzending moeten bekijken. Het gebied rond de Fukushima reactoren is verdeeld in een aantal zones, die van onbewoonbaar tot veilig lopen. Het eerste gebied dat bewoond mag worden heeft een te hoge radioactieve besmetting, hup de Japanse overheid past simpelweg de regels aan en ja hoor, je kan daar zonder zorgen wonen. Het lijkt godverdomme de geluidsvervuiling van Schiphol wel, daar zie je meteen nog eens, dat de regels aanpassen (en de burgers bedonderen) geen exclusieve Japanse bezigheid is. Een Japanse wetenschapper wees er nog eens terecht op, dat de neergeslagen straling niet netjes in cirkeltjes is te vatten.
De meest smerige politicus in Nederland op dit gebied en op dit moment is god's eigen CDA atoomrentmeester Verhagen.

Het wordt hier tijd, dat de leugenaars van Atoomstroom voor de rechter worden gesleept. Wie betaald eigenlijk de hoge kortingen, die deze smeerpijp club weggeeft? Het zal mij niet verbazen dat dit de belastingbetaler is.

Volksverlakkerij van de eerste orde en dan nog wel een die levensgevaarlijk is voor de volksgezondheid.

Zie ook het bericht rechts op deze pagina over atoomstroom.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten