Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

vrijdag 12 augustus 2011

De Jager, Rutte en ketelmuziek

Het fout gestrikte CDA varken de Jager, zwetst lekker door, wat betreft Nederland is er niets aan de hand, slaapt u rustig door. Deze minister is al net zo te vertrouwen als zijn VVD zetbaas Rutte, de Jager stelt zijn koers tijdens de rit rustig met 180 graden aan, als hij vindt dat het maar onnodig onrust veroorzaakt verzwijgt hij met gerust hart 35 miljard en dat wij hier een meer dan achterlijk systeem hebben dat hypotheekrenteaftrek heet, is voor deze blunderzak geen probleem. Men heeft het over een huizenbubbel in de VS, Spanje en Groot Brittannië, geloof mij maar die van ons is minstens zo groot. De prijs van een gemiddeld koophuis bestaat voor minstens de helft uit gebakken lucht (de tegenwaarde daarvan is verdwenen in de zak van de bouwondernemers, huizen- en grondspeculanten, banken en lokale overheden). Met kunst en vliegwerk, en heel veel gestuntel, houdt men deze bubbel in de lucht.
Daarnaast kan men zich nu afvragen wat het bijna exploderende CDA varken nog meer heeft verzwegen.

Rutte mag intussen niets verweten worden, hij doet het 'zo goed', de vergissing van 50 miljard over het EU hulppakket voor Griekenland was niet zijn eerste blunder (bij de eerste meldde hij zelf al, dat dit niet de laatste zou zijn). Als leider van heel Nederland heeft hij al helemaal afgedaan, dat was hij niet en zal dat ook nooit worden. De ene belachelijke uitlating na de ander, het interesseert hem niet, dat hij grote groepen Nederlanders voor de benen schopt, of het nu Moslims zijn, invaliden, linksdenkenden enz.
Een onzelfstandig, blunderend vervelend rechts zetbaasje van Wilders, dat is Rutte.

En Verhagen dacht er goed aan te doen, te zeggen dat Rutte de vergroting van de crisis tijdens de vakantie prima heeft aangepakt, het commentaar van de oppositie noemt hij ketelmuziek. De problemen in andere landen zijn volgens dit vieze rechtse CDA ventje, niet te vergelijke met die in Nederland. Het is duidelijk: Verhagen verwart de plek waar in zijn rotkop hersenen zouden moeten zitten, met terecht commentaar op het niets doen en blunderen van Rutte.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten