Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

maandag 29 augustus 2011

De toekomst van Libië met Abdul Jalil

De heroïsche verhalen over de opstandelingen en de 'heldhaftige' Nederlandse verslaggevers zijn niet te missen in de media. Minder aandacht is er voor de misdaden die de opstandelingen begaan en wat deze opstandelingen beweegt en liever al helemaal geen beelden met in het zwart geklede strijders, die met islam vlaggen zwaaien.
De leider van deze opstandelingen, Abdul Jalil, verliet het zinkende Khadaffi schip bijtijds om een nieuwe 'carrière' te beginnen. Jalil was tot 2007 sharia rechter en werd toen minister van Justitie onder Khadaffi. De opportunistische fundamentalist Jalil was o.a. mede verantwoordelijk voor het afwijzen van het beroep tegen de straf die de Palestijnse arts en de O-Europese verpleegsters opgelegd kregen in de 'aidszaak' (zij zouden moedwillig kinderen met hiv hebben besmet).
BBC Worldservice vroeg een paar passanten in Libië naar deze scherpslijper, deze passanten wisten te melden dat hij een goed leider is, want hij was in het verleden ook een goed voetballer, met rugnummer 10 (dan ben je aanvoerder, werd er bij gezegd).
Dat belooft veel goeds voor de toekomst......
   

Geen opmerkingen:

Een reactie posten