Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zaterdag 6 augustus 2011

Bijsterveld en Gay Pride

De gesjeesde verpleegkundige en wanpresterende CDA minister Bijsterveld, heeft het gore lef vanmiddag mee te varen in de botenparade In Amsterdam. Dit alles terwijl ze weigert ook maar iets te doen aan de verbetering van homo en lesbo acceptatie in dit land, de reden is natuurlijk de (godsdienstige) steun, die dit kutkabinet krijgt van de SGP. Daarnaast moet niet vergeten worden, dat ondanks dat er in het CDA homo's en lesbo's werkzaam zijn, er nog een flink deel van datzelfde CDA het geen taak vindt van de scholen seksuele voorlichting te geven, laat staan op diezelfde scholen voorlichting te geven, die de acceptatie van homo's en lesbo's versnelt.
De PVV is over dit onderwerp, zoals gewoonlijk als het onderwerpen aangaat, die dit kabinet in een kwaad daglicht stellen, weer doodstil, zoals het populistische, fascistische hypocrieten betaamt.
De VVD moet zich in deze al helemaal doodschamen, benieuwd wat de lachende luldoos, de sjoemelende VVD wethouder en 'radiopresentator' Huffnagel er van vindt.

Dit alles nog los van het meer dan achterlijke verschijnsel van 'weigerambtenaren'.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten