Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

woensdag 10 augustus 2011

Zalm poetst zijn straatje nog eens schoon

Bij Knekel en Flink gisteravond de wanpresterende oud minister van Financiën, VVD pinokkio  Zalm. Natuurlijk schrobde hij zijn straatje nog eens grondig schoon, hij heeft het allemaal zo goed gedaan en aan de toetreding van Griekenland destijds kon hij natuurlijk niets doen. Achteraf gezien, voor de meesten, want wat was hij toch goed met z'n kutkoffertje, heeft deze hufter een flink aandeel in de huidige crisis, en het debacle van de pensioenfondsen is bijna geheel op zijn conto te schrijven (het graaien uit de pensioenspaarpot van werknemers door de overheid en ondernemers; het verruimen van het gokken op de beurs van de fondsen, enz.).
De rechtse VVD hufter Zalm had het gore lef te spreken over de gewone Griek, die te veel verdient, te weinig belasting betaalt, te vroeg met pensioen gaat en dat ook nog eens met een bovengemiddelde pensioenuitkering.
 Welke gewone Griek kent deze blunderende prutser eigenlijk? Niet de gewone Griek, die nog geen € 800,-- per maand verdient, als hij/zij al een baan heeft, met een gemiddelde pensioenleeftijd van 62 jaar (als deze het zich al kan veroorloven met pensioen te gaan, daar ze nog geen droog brood kunnen kopen van hun pensioen) en gewoon belasting betaalt. De hinnikende VVD hondenlul bedoelt de toplaag van het Griekse volk, een minderheid die het grootste deel van de betaalde salarissen er door draait, inderdaad weinig of geen belasting betaald en met zijn/haar 50ste jaar met pensioen gaat met een riant pensioen, kortom de VVD en CDA vrinden, die het land hebben leeggeroofd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten