Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zaterdag 13 augustus 2011

Rosenthal over Syrië 2

Gistermorgen in Goedemorgen NL, de onnavolgbare VVD 'crisisbeheerser' en kakellul Rosenthal. Hij liet zijn 'licht' weer eens schijnen over Syrië en dan met name de sancties.
Volgens Rosenthal heeft Assad alle legitimiteit verloren, maarrrrrrrrrrrrrrr hij hoeft niet weg!?! Wel wil Rosenthal nieuwe en strengere sancties, wat dan? Nou bankrekeningen en meer ambtsdragers op de lijst van geen vakanties buiten Syrië. Ook een olieboycot acht Rosenthal niet ondenkbaar. Dus Shell, dat brandstof voor de tanks en legervoertuigen van Assad levert, op de zwarte lijst? Nee, nee en nog eens nee, 'dat is veel te ingewikkeld zowel juridisch als financieel'!?! Voor banken en telecombedrijven wil Rosenthal wel maatregelen; als het maar geen Nederlandse of  Noord Amerikaanse bedrijven zijn, neem ik aan.
Het is duidelijk dat Rosenthal van zijn echte bazen Israël en de VS toestemming heeft een beetje tam tam te maken voor de 'bühne' ("maar niet te veel hè Uri")
De blunderende nitwit durft nog wel even met z'n vieze vingertje te wijzen naar Rusland en China als het om militair ingrijpen gaat. Deze landen houden een VN resolutie tegen, die militair ingrijpen in Syrië mogelijk zou moeten maken. Natuurlijk vertelt Rosenthal niet, wat daar de reden voor is: de resolutie tegen Libië is door de westerse bondgenoten zo geïnterpreteerd,  dat men tegen de wil van Rusland en China veel verder ging (en gaat) dan in de VN Veiligheidsraad was besproken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten