Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zaterdag 13 augustus 2011

Knekel en Flink over de rellen in GB

Donderdag besteedde het programma van Knekel en Flink aandacht aan de rellen in Engeland en zoals het deze 2 christenen het laatste jaar betaamt, met lekkere sensationele beelden. De beroving van de gewonde jongen in Engeland werd zeker 5 keer getoond. Gelukkig was er nog meer sensatie: vandaag is het 15 jaar geleden dat Dutroux werd gearresteerd en om dat alvast te vieren, hadden de christenbroeders de advocaat van D. gevraagd hem een aantal vragen voor te leggen, heerlijk wat een tv!
Terug naar de rellen in Engeland: Knekel en Flink hadden de rechtse VVD hufter de Krom uitgenodigd, die ziet kans om de sociaal zwakkeren nog verder uit te persen en met name het plan om 200.000 bijstandstrekkers te gaan korten (er is geen werk voor deze mensen) valt in goede aarde bij de christenbroeders.
De hufters begrijpen niet, dat met dit soort maatregelen (het zal zeker de laatste niet zijn van de Krom, de zwaksten schoppen is een rechtse hobby van hem), een situatie zoals die deze week in Engeland te zien was, ook voor Nederland een stuk dichterbij brengt.

De valswitte haatprofeet Wilders heeft aan Knekel een goede vriend en pleitbezorger, Knekel stelde dat Wilders over zijn ongenuanceerde stemmingmakende uitspraken al genoeg is terecht gewezen door politici en opiniemakers. Knekel vergeet voor het gemak even, dat deze fascist wel een regering regisseert, een paar minderheden wegzet als oud-vuil, daarmee zijn aanhang opzettend tegen deze minderheden.
De Krom vond het nodig, aangaande Wilders, een zwakke aantekening te maken, even vergetend dat hij staatssecretaris mag spelen van Wilders, hij is persoonlijk goedgekeurd door de Limburgse koekenbakker.
De Krom heeft het mede mogelijk gemaakt dat een fascistische beweging flink wat in de melk te brokken heeft, voor het eerst sinds WOII.

Zie ook mijn berichten van gisteren en dinsdag: 'Rellen in Londen' (1 en 2)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten