Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

maandag 1 augustus 2011

Wilders doet weer huilie huilie

De valswitte bokkenrijder Wilders, vindt dat er n.a.v. de massamoord in Noorwegen, een hetze tegen hem wordt gevoerd. Dit naar aanleiding van uitlatingen, die het oude wijf Cohen (PvdA) en het kind Dibi (GL) over hem deden in de media. Dat is dus de zo door Wilders geprezen vrijheid van meningsuiting, daar moet ik onmiddellijk aan toevoegen, dat het wel heel dom is van Cohen en Dibi, dat zij niet weten, dat de vrijheid van meningsuiting alleen geldt voor zaken die in het straatje van Wilders passen.
Dat Wilders zo ongeveer de oorlog heeft verklaard aan de islam en links, is geen haatzaaien zo verduidelijkte de mislukte Limburgse frietbakker nog eens. De angst en haatprofeet haalde de uitspraak van de rechter er nog eens bij, waar deze in het proces tegen Wilders verklaarde, dat Wilders zich daar niet schuldig aan maakt. Als deze rechter dat niet had gedaan, was hij ook op het 'zwarte lijstje' van Wilders terecht gekomen. Het is duidelijk zat dat de uitspraken van Wilders voor rechts-extremistische idioten een grote inspiratiebron is.
Terloops gaf deze valswitte koekenbakker de PvdA nog eens de schuld van de problemen met 'allochtonen',
alsof de PvdA al 50 jaar dit land regeert en er geen tuinders en boeren bestaan, die voor een grijpstuiver illegalen voor zich laten werken en in de 60er jaren van de vorige eeuw de KVP, en VVD het massaal importeren van arbeidskrachten uit Marokko en Turkije niet faciliteerden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten