Pagina's

maandag 8 augustus 2011

Karremans

Vorige week woensdag had Karremans Nieuwsuur op bezoek, als ik mij niet vergis, is dhr. Karremans woonachtig In Spanje en als de opnames bij hem thuis zijn gedaan, zit hij er behoorlijk 'warmpjes' bij. Dit in tegenstelling tot de vrouwen die hun partners verloren door het slappe optreden in Srebrenica van de internationale troepen en de Nederlandse in het bijzonder. Deze vrouwen zijn hier niet welkom (wat te schandalig voor woorden is), maar ook in Srebrenica zijn ze niet welkom.
Niet alleen een slap optreden tegen de troepen van Mladic, maar ook voor de inval van Mladic, tegen de strooptochten die vanuit Srebrenica werden ondernomen in de omgeving, die gepaard gingen met moord en verkrachting (dat was één van de oorzaken voor de aanval van Mladic).

Karremans zat zoals verwacht lekker z'n straatje schoon te lullen. Hij wist dat er al mannen waren geëxecuteerd in de buurt van de 'compound', maar om de rust op de compound te bewaren 'liet' hij de mannen en vrouwen gescheiden afvoeren door de troepen van Mladic en liet de Nederlandse militairen assistentie verlenen bij dat afvoeren....
Karremans beriep zich nog op een tekst, die hij had op te lepelen, alsof hij geen eigen keus had.
Het uitleveren van de elektricien vond Karremans fout, maar hij ziet, mocht die er komen, vol vertrouwen de rechtszaak tegemoet. Hoog en droog vanuit Spanje en laat deze laffe man daar maar blijven, veroordeeld wordt hij toch niet.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten