Pagina's

vrijdag 5 augustus 2011

Natuurherstelbeleid met Koppejan en Bleker

De EU maakt in een brief gehakt van het Nederlandse natuurherstelbeleid. Deze brief is al sinds april jl. in handen van de Groningse paardenbeffer Bleker, deze CDA rentmeester van god weigert de brief openbaar te maken. D66 Kamerlid Stientje van Veldhoven heeft al in 5 brieven aan Bleker om openbaarmaking gevraagd, tot op heden reageert de Groningse hufter niet (D66 is een van de oppositie partijen, die 'constructief' met dit door fascisten geregisseerde kabinet, samenwerkt...). Bleker zegt dat hij de brief niet zonder toestemming openbaar mag maken, als hij dat na ontvangst had gevraagd aan de EU commissie, was de brief intussen al oud nieuws geweest. Deze week kreeg de Volkskrant de bewuste brief in handen en het is duidelijk dat Nederland flinke boetes staan te wachten, dat is de letterlijke consequentie van het afbraakbeleid, dat Bleker voert. Misschien erger is het feit, dat wij meer en meer als onbetrouwbaar worden gezien in het buitenland en om de rechtse hufter Bolkestein nog maar eens aan te halen, we slaan een gigantisch pleefiguur.
De CDA nitwit Koppejan, die vooral zichzelf geweldig vindt, vertelde afgelopen woensdag op radio1 (na 15.30u.), dat een goede buur rekening houdt met een ander, dit n.a.v. het gekloot met de Hedwigepolder door zijn partijgenoot Bleker. Koppejan lult er een lekker eind op los en als hij vast zit, weet hij ineens van alles niet, zoals de brief die de EU commissie aan Bleker stuurde. De lul durft te stellen dat de gronden, die Bleker aanwees als vervanging voor de Hedwigepolder, meer dan voldoende, tegen alle commentaar van (echte) deskundigen in. Koppejan zegt simpel dat 'uit onderzoek' anders blijkt, welk onderzoek? Dat van Koppejan en zijn buurman, of van de schoonmakers van het CDA gebouw? (dat schoonmaken zal trouwens wel een heftig goor klusje zijn).
Het is al langer duidelijk, maar het kan niet vaak genoeg gezegd worden: het CDA heeft net zoveel gevoel voor dier, natuur en milieu als voor een natte oude krant.

Bleker ging vervolgens deze week nog eens lekker op z'n vieze bek, toen hij terecht werd gewezen door de Raad van State (hoe is 't mogelijk?) wat betreft orka Morgan. Zijn supersnel afgegeven handtekening voor transport van dit dier naar Spanje, werd door de Raad naar de prullenbak verwezen. Iets dat met zijn hele 'beleid' zou moeten gebeuren, liever gisteren dan vandaag.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten