Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zaterdag 5 mei 2012

Teeven heeft lijntjes met de maffia

In Nieuwsuur afgelopen donderdag weer aandacht voor de Italiaanse maffia organisatie 'Ndrangheta. Al meer dan een jaar, dringt het Italiaanse Justitie aan op stappen van de Nederlandse collega's tegen de vestiging en verankering van deze organisatie in Nederland. Maar zoals de uitgezakte disfunctionerende VVD lul Opstelten, in November vorig jaar, al liet weten, Nederland heeft geen zin te voldoen aan de Italiaanse oproep. Dit keer is het zijn 'sidekick', de Amsterdamse boerenlul Teeven, die de hele zaak bagatelliseert. Niet de deskundige politiefunctionarissen, zij zien al veel langer het grote gevaar, van het lakse Nederlandse beleid
Je kan werkelijk geen andere conclusie trekken, dan Opstelten en Teeven te zien als onderdeel van die misdadige organisatie. Zeker als je kijkt naar het beleid t.a.v. softdrugs, door het verdere criminaliseren en beperkingen op het verkrijgen van softdrugs (en de wietpas), doet het oliedomme stel de georganiseerde misdaad een grote dienst.

Maar ja wat wil je als de minister van Veiligheid en Justitie verklaart, dat het gevoel van veiligheid belangrijker is, dan echte veiligheid?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten