Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

woensdag 24 april 2013

Een zwart op groen muzikaal recept als tegenwicht voor alle zieke oranje bagger, die je letterlijk en figuurlijk niet meer kan ontlopen

Hier een hartversterker voor anti-monarchisten en/of oranje-haters, zorgvuldig samengesteld door jouw eigen anarchistische blogdokter P. Pisser (al heeft hij een hekel aan de term anarchie, voor de meer dan hysterische gebeurtenis die ons volgende week staat te wachten, maakt hij graag een uitzondering).

Eerste ingrediënt 'Erik Satie Pianoworks vol. 1B', door France Clidat, ingegeven door het laatste recept dat de dokter afgaf (Japan: 'Gentelmen.......'), prachtige rustgevende muziek, die je even alle oranje hysterie rond de troonswisseling laat vergeten. Piano? Florian Ross met het album 'Eight Ball & White Horse', schitterende Oostenrijkse jazz, opgenomen tijdens een tournee in Australië. Dan iets geheel anders: Bob Dylan met zijn legendarische album 'Blonde on Blonde', wat mij betreft (AP) één van zijn beste albums, na 1975 vond ik hem steeds minder interessant worden, en albums van na die datum bereiken de afspelers in huize Azijnpisser niet meer. Maar jezus wat is dit mooi en glashelder opgenomen! 'Everybody must get stoned', misschien dat daardoor de menselijkheid eindelijk terugkeert in ons land..... Vervolgens de absolute godin van de alternatieve muziek op het noordelijk halfrond: Björk met 'Homogenic', jezus wat ongelofelijk veelzijdig en wat is dit goed mensen! Eenmaal op het psychedelische pad: 1200 Micrograms met 'Heroes Of The Imagination', godsamme wat 'n energie, elektro van het plnkje, dat nog net boven de hoogste hangt.... ha! ha! ha! Tot slot het machtige psychedelische geluid van The Chemical Brothers met 'In Dust We Trust' (Freestyle Dust), wat hier nog te zeggen, anders dan genieten!!!!

Voor het beste resultaat: alles helemaal afspelen en uiteraard op ABN!

Veel plezier!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten